След първоначалният шок и ужас от разговора на измамниците, идва

...
След първоначалният шок и ужас от разговора на измамниците, идва
Коментари Харесай

Добрев: Ключът към решаване на парламентарната криза се държи от Христо Иванов

След първичният потрес и смут от диалога на измамниците, идва ред трезво да помислим какви са разновидностите. Според мен те постоянно са били два: Дясно държавно управление с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Демократична България и Има Такъв Народ или избори. Това написа във фейсбук профила си Делян Добрев от ГЕРБ.

Според него плюсовете за първия вид са устойчиво болшинство от 142 депутата, 100% съвпадане на приоритите и стратегиите, кардинални и верни позиции по геополитическите въпроси, способни политици и специалисти, които могат да извадят страната от рецесията на Политическа партия. Минуси в този вид не вижда.

При втория вид - нови избори, той обрисува следните плюсове:

" Партията на измамниците от Политическа партия ще отиде в небитието. Истинското наказание/възмездие в политиката го дават гласоподавателите и аз нямам подозрение, че Политическа партия ще си получат заслуженото ".

Според Добрев минусите в този вид са шести следващи избори, още няколко месеца безпорядък и неустановеност, липса на бюджет. задълбочаване на рецесията и други

След което добавя, че ключът към решение на парламентарната рецесия се държи от Христо Иванов.

" От доста време настоявам, че ключът към решение на парламентарната рецесия се държи не от Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ или Слави Трифонов, а от Христо Иванов. И това е реалност освен в това заседание. Така беше и в предходното, най-вероятно ще е по този начин и в идващото ", показва Добрев и прикани " Демократична България да възмъжеят и поемат своята отговорност ".

" Не могат повече да се крият зад обединения с Политическа партия (партия за която от Демократична България са били постоянно наясно, че е пасмина от измамници, жадни за власт). Настават мъжки времена. Време е да се прояви кураж, държавническо държание и отговорност към гласоподавателите! " показва депупатът от ГЕРБ.

Накрая в постскриптум предизвестява, че " в случай че все пак, въпреки всичко се образува някакъв Франкенщайн с присъединяване на Асен Василев и Политическа партия, виновността за това ще е колкото на ГЕРБ, толкоз и на Христо Иванов и Демократична България. "

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР