След първите изборни резултати, които дават голяма, но недостатъчна за

...
След първите изборни резултати, които дават голяма, но недостатъчна за
Коментари Харесай

Дилов-син: Искаме ли да дадем още минимум 100 млн. за още едни парламентарни избори?

След първите изборни резултати, които дават огромна, само че незадоволителна за независима власт преднина на ГЕРБ, от партията на Бойко Борисов не излъчиха представител в изборната нощ, а повериха това на съдружния си сътрудник Любен Дилов-син от „ Гергьовден “.

„ В момента е една доста радостна обстановка – всички честват, всички се поздравяват, приказват, вършат планове за кабинети. Изборите, които преди малко приключиха, костват към 150 млн. Ако има нови избори, те ще костват още най-малко 100 млн. Ще има и президентски избори, които ще костват най-малко 100 млн. Важно е, като поизтрезенеем, да си дадем сметка можем ли да похарчим 350 млн. в границите на тази година “, съобщи пред централата на ГЕРБ Дилов.



Според него значимото след този избор е, че има толкоз доста обединения в този парламент.
Снимка: Ладислав Цветков
Защо Бойко Борисов не е пред камерите и никой от ГЕРБ не е до него? Любен Дилов-син означи, че това са пети следващи парламентарни избори, извоювани от групировката на Бойко Борисов и общо 14-ти избор на сметката на политическата мощ и не е нужно да се припомня това, а партията ще има изказване след публични резултати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР