След първите две успешни години на Academia Musica“ към Лаборатория

...
След първите две успешни години на Academia Musica“ към Лаборатория
Коментари Харесай

Академия Музика приема нови кандидати

След първите две сполучливи години на „ Academia Musica “ към „ Лаборатория за Човека “, стартира кандидатстването за третия сезон на тази нова отзивчива просветителна конструкция, която се концентрира върху интегралната просвета за музиката.

Приемат се претенденти с необятни ползи, без оглед на възраст и специалност. Специално музикално обучение не е наложително!

Академия Музика се курира от проф. Нева Кръстева и маестро Йордан Камджалов и с присъединяване на водещи музикални експерти и педагози от Европа.
Програмата обгръща спектъра от доктрина на музикалните детайли до общи фундаментални закони, правила и феномени в музиката, прегледани в своето развиване от античността до наши дни. Ще бъдат търсени неразривността сред теоритичния и на практика метод, защото сме уверени, че това е единствения метод за запознаване и нахлуване в материя от сходен вид.
Фондацията ще покрие напълно таксата за присъединяване в целогодишната просветителна стратегия „ Музика “ на стеснен брой претенденти. Образователните сесии ще се организират една събота и неделя всеки месец, от октомври 2020 до юни 2021 в това число.

Кандидатстване:Срок: до 22 септември 2020 година
Необходими документи: CV със снимка; писмо в свободна форма за мотивацията за присъединяване (или видео-обръщение на същата тема).
Моля, изпращайте Вашите документи на имейл: [email protected]
След довеждане докрай, искащите могат да получат документ.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР