След първата ми седмица на работа в производствена компания видях

...
След първата ми седмица на работа в производствена компания видях
Коментари Харесай

Дайте път на смелото мислене!

След първата ми седмица на работа в индустриална компания видях опция за увеличение на успеваемостта, в случай че служащите просто трансформират процеса, по който извършват поръчки. Направих своите оферти към притежателя на бизнеса, след което той поклати глава и отговори: „ Благодаря, само че ние го вършим по този метод от години! “.

Мисленето за нещо по нов метод постоянно е мъчно за разбиране от хората. Умът ни е програмиран да открива познати модели, тъй че да можем по-лесно да сортираме нужния метод и да предвиждаме бъдещите резултати. Когато се вкара нова концепция в бизнеса, съвсем постоянно можете да очаквате опозиция.

Лесно е да се разбере, че с цел да остане печеливша всяка организация би трябвало да създаде структурирани процеси и процедури. Тези насоки оказват помощ на чиновниците да работят дейно и улесняват растежа на продукта или услугата. Въз основа на това методът „ в случай че не е счупено, не го поправяй “ може да стане преобладаващо във всеки бизнес с течение на времето. И до момента в който установяването на процеси постоянно води до основаване доходност, то споделя единствено едната страна на историята.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР