След пандемията, локдауна и снежната буря, животът на нюйоркчани продължава

...
След пандемията, локдауна и снежната буря, животът на нюйоркчани продължава
Коментари Харесай

Агресивни катерици атакуват нюйоркчани

След пандемията, локдауна и снежната стихия, животът на нюйоркчани продължава да се вгорчава през 2020 година, като към бедите им се прибавиха и нападателни катерици, съобщи Франс прес.

Жителите на квартала Риго парк в региона на Куинс в източната част на мегаполиса станаха обект на няколко набези от страна на дългоопашатите гризачи през последните месеци. Една жена дори беше приета в болница след захапване по ръката.

" Ръфна ме и ми надра врата. Опитах се да отблъсна с ръце катерицата, само че станахме на кълбо като в битка на кечисти. Накрая изгубих борбата ", описа Мишлин Фредерик, нападната на 21 декември.

Цялата в кървища и синини, госпожата е трябвало да бъде имунизирана против бяс, за всеки случай. Тя се тревожела най-много за децата от квартала. Друга жителка на града непрестанно се придвижвала с пикантен спрей, с цел да се опази от четириногите нападатели.

Местните управляващи предлагат жителите да не дават храна на катериците, тъй като по този метод те привикват с човешкото другарство и стопират да се боят от хората. Зоолози припомнят, че те доста рядко придвижват бяс.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР