След оттеглянето си от Смесените бойни изкуства, първата жена, сдобила

...
След оттеглянето си от Смесените бойни изкуства, първата жена, сдобила
Коментари Харесай

Бъдещето на Ронда Раузи в WWE е несигурно


След отдръпването си от Смесените бойни изкуства, първата жена, сдобила се с шампионски пояс в UFC - Ронда Раузи, започва кариера в професионалния кеч. Ронда наподобява покори и този стадий от своя живот, като все още някогашната олимпийска състезателка по Джудо е първенец на WWE. Сега тя се готви да отбрани своя златен пояс против Саша Банкс този уикенд във Финикс, Аризона.

Въпреки триумфите на “Кралицата на армбарите”, материал, написан от журналиста, прочут с работата си към света на кеча -Дейв Мелцър, хвърли подозрение върху бъдещето Ронда в WWE. Той отбелязва, че е имало " доста добър късмет ", Раузи и WWE да се разделят след WrestleMania през април. Вероятната повода била, че Ронда и нейният брачен партньор и играч в тежката категория на UFC Травис Браун желаят да основат семейство дружно. Мелцър означи, че Rousey има предпочитание да остане обвързвана с компанията след април.

Други публицисти разказват създалата се обстановка като по-скоро “планирана почивка” и показват, че към момента нищо не е несъмнено. Раузи се усеща щастлива от контракта си с WWE, който изтича на 10 април 2021 година. Нейната професионална кариера в кеча се развива стремително и тя се любува на времето, което прекарва пред голямата почитател база на WWE.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР