След отпуск по майчинство, водещата на Прогнозата за времето на

...
След отпуск по майчинство, водещата на Прогнозата за времето на
Коментари Харесай

Гергана Малкоданска се завръща в ефира на NOVA

След отпуск по майчинство, водещата на Прогнозата за времето на NOVA Гергана Малкоданска се завръща в ефир. Освен в познатата й роля, феновете ще я видят и като създател на нова поредност в утринния блок „ Здравей, България “.

„ Живей красиво с Гери Малкоданска “ ще показва на феновете потребни препоръки за преобразяване на дома в уютно и стилно място, за налични способи за пътешестване, както и за дребните секрети, които ще ни оказват помощ без доста старания да подобрим качеството си на живот.

В премиерния епизод на „ Живей красиво с Гери Малкоданска “ този петък в „ Здравей, България “ феновете ще схванат по какъв начин да посрещнат есенния сезон с въодушевление и кои са подобаващите способи за основаване на чувство за топлота.

„ Първият епизод е въодушевен от духа на есента и уюта, които тя носи. Ще забележим кои са дребните елементи, които трансформират всяко пространство в дом, отразяващ личния ни жанр, полезности и метода, по който желаеме да живеем. Целта ми с новата поредност е да вдъхновя феновете и да показва действителни решения, които могат да бъдат елементарно приложени в всекидневието. Вярвам, че с верния метод животът ни може да бъде изпълнен с наслада и задоволство “, разяснява Гергана Малкоданска.

Гергана Малкоданска става част от екипа на NOVA през 2013 година Тя се причислява към предаването Студио VIP, където придвижва феновете в света на известните. Година по-късно, през 2014 година, приема идващото предизвикателство – водеща на прогнозата за времето в ефира на „ Здравей, България ”, след което се трансформира в едно от най-разпознаваемите лица на NOVA. Гергана Малкоданска е приключила публицистика в Университета за национално и международно стопанство. Има и магистърска степен по продуцентство и приключен курс по метеорология и хидрология
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР