След отпадането от евротурнирите и изпускането на добра сума от

...
След отпадането от евротурнирите и изпускането на добра сума от
Коментари Харесай

Левски се разделя с част от звездите си след провала срещу Хамрун?

След отпадането от евротурнирите и изпускането на добра сума от достигането на плейоф за влизане в групите на Лигата на конференциите, на Левски може да им се наложи да продават играчи. Това призна и треньорът Станимир Стоилов, откакто отборът бе отстранен от Хамрун в третия квалификационен кръг.

"Този въпрос също ще стои пред клуба, в случай че няма други средства, с които да се покриват настоящи отговорности и уговорките, които има. Нормално е да прибегнем и към продажби. Направихме почти тим, само че имаме отговорности, които непрекъснато чистим. Клубът генерира огромни доходи, само че не задоволителни ", означи треньорът.

От началото на новата акция имаше запитвания към играчи на Левски. Най-котирани от сините са централните бранители Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба, както и фланговият нападател Уелтън. За Сундберг и Уелтън имаше предложения от Турция, които бяха отхвърлени. Към Кордоба имаше интерес от Ференцварош, само че маджарите даваха малко пари за панамския национал. Ако в този момент обаче сините получат оферти в порядъка на 1 милион евро, то няма да е изненада, в случай че някой от играчите бъде продаден. Причината е, че клубът има да погасява задължения към Национална агенция за приходите, които не са по никакъв начин дребни.

Трансферният прозорец затваря на 31 август.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР