След отпадане на извънредното положение, "Топлофикация София" започва кампанията за

...
След отпадане на извънредното положение, "Топлофикация София" започва кампанията за
Коментари Харесай

Топлофикация София започва да отчита уредите за дялово разпределение

След отпадане на изключителното състояние, "Топлофикация София " стартира акцията за отчитане на уредите за дялово систематизиране и правене на изравнителните сметки за топлинна сила за интервала май 2019 - април 2020 година, оповестиха от топлофикационното сдружение.

На 14 май стартира отчитането за тези клиенти, които са предпочели "Топлофикация София " като топлинен счетоводител. Във всяка постройка на видно място ще бъдат сложени известия за двете дати за доклад. "Топлофикация София " ще уведоми упълномощените лица и/или домоуправителите за графика на доклад. Информация ще бъде оповестена и в интернет и Facebook страницата на сдружението.

Заради епидемиологичната конюнктура в страната екипите са инструктирани да съблюдават условията за сигурност и ще носят персонални защитни средства - маски, ръкавици и калцуни. Всеки представител на "Топлофикация София " ще се легитимира със служебна карта, допълниха от сдружението.

"Топлофикация София " стартира ремонтите до дни

Според Наредбата за топлоснабдяването на парцелите без достъп или с отхвърлен подобен ще бъде начислена сила по оптимален характерен разход на постройката.

Потребителите могат да изискат корекции по изравнителните сметки, а крайният период за спомагателни доклади, възражения и рекламации е до 31 август. След тази дата не могат да се преработват изравнителните сметки.

Още с първите си месечни сметки след одобряването на цените от държавния регулатор, клиентите на "Топлофикация София ", които са на действителен месечен доклад, ще получат фактурите си с посочени суми за възобновяване. Това ще се случи след 15 юни, когато потребителите получават фактурите си за месец май, се показва в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР