След отнемането на короната на Мис България 2002 година Теодора

...
След отнемането на короната на Мис България 2002 година Теодора
Коментари Харесай

Скандал! Отнемат короната и на Мис България Вселена

След отнемането на короната на Мис България 2002 година Теодора Бургазлиева и взимането на купата на Мисис България - Надя Недялкова, нов казус в историята е отнемането на купата на актуалната Мис Вселена България 2017 Николета Тодорова, написа " Телеграф ".

Това единомислещо решение беше взето късно вечерта на свикана изключителна среща на екипа на организация " Бок Стар моделс " - формален представител на марките " Мис Свят " и " Мис Вселена " за България с лицензирант господин Страхил Гановски. Гановски разяснява, че взима това съществено решение след Теди Бургазлиева още веднъж, откакто Николета Тодорова не е спазила формалния протокол за поведение на " Мис " по условие на международните централи и внезапно е нарушила етичните правила и закономерности за държание като участничка на международен конгрес.

Страхил Гановски загатна, че в 30-годишната си процедура в конкурсната промишленост у нас и в чужбина за първи път се сблъсква с представителка, която по необясними аргументи уронва престижа на международните състезания и централи за хубост у нас с медийни прояви в народен ефир и оповестяване на неистинни изказвания и откровени неистини за уредеността на състезанията у нас и в чужбина.

Николета Тодорова е българската представителка, която ни показа на финала на " Мис Вселена България " 2017 в Лас Вегас в края на предходната година, откакто замести формалната победителка в състезанието, която трябваше да взе участие в " Мис Вселена ", само че не можа заради ненавършени години, Мира Симеонова.

 От централата на " Мис Вселена България " разясниха, че изказването на Николета Тодорова в предаването " Втори проект " по bTV, че успеха в международните състезания се урежда посредством секс, не подхожда на каквато и да е истина и е основано на изцяло недостоверни и мислени съждения, не почиващи на каквито и да било действителни обстоятелства и правота.

От централата също разясняват, че евентуалната цел на присъединяване на Николета при Карбовски е извънредно недомислен пиар, който й подсигурява разпра със международната американска централа на " Мис Вселена " и завеждането на дело от страна на лицензиантите и юристите на марката в България.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР