След отлагане и шумни скандали от утре народните представители ще

...
След отлагане и шумни скандали от утре народните представители ще
Коментари Харесай

От утре депутатите влизат в парламента със зелен сертификат

След отсрочване и шумни кавги от на следващия ден народните представители ще влизат в Народното събрание със зелен документ. Тези, които не са преболедували, имунизирани или нямат антитела, ще се тестват в специфични фургони пред постройките на Народното събрание.

На Ивановден зеленият документ за Народното събрание въодушеви бурни диспути в пленарната зала:

" Приемането на зеления документ не е въпрос на популизъм, а на правдивост, на виновна гражданска позиции “, сподели Андрей Гюров, ръководител на ПГ на Политическа партия.

" Много апелирам, вносителите да уточнят, армията ли ще повикате, с цел да ни спрете да влезем, или ще повикате НСО също да ни стопира. Вие предизвиквате революция “, съобщи тогава Елена Гунчева, народен представител от  " Възраждане ".

" Ние не браним през днешния ден режим просто който е обикновен, какъвто би трябвало да бъде за български доктор и преподавател, подобен би трябвало да е и за народния представител “, съобщи Явор Божанков, народен представител от Българска социалистическа партия за България.

" Какво ще стане, в случай че жителите не могат да подават тъжби, само че входа ли ще си ги подават “, попита Ива Митева, народен представител от Има Такъв Народ.

След бурните пристрастености в пленарната зала и към Народното събрание, от понеделник в постройките на Народното събрание ще се влиза със зелен документ:

На входа депутатите ще би трябвало да покажат документ, че са имунизирани, преболедували, с антитела или годен негативен тест за ковид.

Депутатите ще заплащат тестванията за себе си и сътрудниците си. А за администрацията и публицистите тестванията ще се заплащат от бюджета на Народното събрание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР