След оспорвана надпревара, вече е ясно името на новата .

...
След оспорвана надпревара, вече е ясно името на новата .
Коментари Харесай

Ето коя е новата „Мис Плеймейт“:


След оспорвана конкуренция, към този момент е ясно името на новата. С купата от еротичния конкурс се окичи варненката Нора Недкова.

24- годишната танцьорка беше измежду спряганите фаворитки за спечелването на надпреварата. Но все пак, се очакваше то да бъде извоювано от актрисата Анна- Мария Чернева, която нашумя с присъединяване си в „ София денонощно “. Тя обаче остана подвластничка.

Победителката Нора Недкова се устоя като танцьорка в прочут столичен клуб. Има участия и в разнообразни видеоклипове. Но упоритостите на горещата русокоска са доста по- огромни от това. Тя мечтае да пробие в чужбина. Но по какъв начин ще стане това, не е ясно.

Още преди състезанието, Нора Недкова се хвалеше, че няма пластични интервенции. И даже бюстът й бил изцяло натурален. Ако това в действителност е по този начин, то тя ще е втората победителка без силикон, след Ася Капчикова преди две години.

За разлика от предходни години, към този момент няма кавги поради избора на Нора Недкова. Победителката не скри, че най- доста я радва фактът, че никой не оспорва успеха й.
В съпоставяне с други издания, този път имаше и много богат избор от кандидат- плеймейтки.

През последните години състезанието понесе много рецензии, че се е свил до гаражна конкуренция. Но откогато с организацията се заеха Христо Сираков и Любен Дилов- наследник, еротичната конкуренция още веднъж доби бляскав имидж.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР