След основен ремонт, мястото блести в съвсем нова светлина Една

...
След основен ремонт, мястото блести в съвсем нова светлина Една
Коментари Харесай

„Epoque bar“ – новата клубна перла на Бургас

След главен ремонт, мястото свети в напълно нова светлина

Една постоянно посещавана в предишното клубна локация отваря нова страница в историята си. С изменена концепция и видоизменен интериор „ Epoque bar “ на бул. Булаир (бившият „ Дувър “) дава поръчка, че ще се трансформира в обичано място за бургазлии.

Първото усещане, което получава посетителя, е за разкош и жанр. Ефектен 5-метров светещ бар от оникс приковава погледа и притегля към себе си всеки прекрачил прага на „ Epoque bar “. Първите клиенти не остават разочаровани, тъй като зад бара ги чака голямо многообразие от питиета за всеки усет. Тук ще откриете даже и най-лимитираните серии от пожеланото cи пиво.

В „ Epoque bar “ за задушевната атмосфера способстват и уютните сепарета, а достоверни тромпет, саксофон, класическа цигулка и други изящни принадлежности пръскат златист искра от пищни барокови рамки и подсказват, че това е място и за хубава музика.

Музиката е тази, която разтуптява сърцата, всички знаем, че тя е магия. В „ Epoque bar “ магията се основава от двама страхотни музиканти - Дишо и Иван. Това лято те завоюваха трето място на фестивала „ Бургас и морето “ с песента " Преди доста луни ". Заслужено те станаха и любимци на публиката, от която всеки човек можеше да опише за най-малко една незабравима вечер, останала вечно в спомените им с осъществяванията на двамата надарени музиканти.

Концепцията на заведението е напълно в стила и на притежателя, който всички нощни птички добре познават. Мирослав Балабанов е потвърдил, че схваща от тази работа и знае по какъв начин да отговори на упованията. Новият му план „ Epoque bar “ е отличен образец за това по какъв начин опита и знанията трансформират едно изоставено място в новата клубна перла на Бургас.

„ Epoque bar “ работи всеки ден от седмицата, резервации се одобряват на тел.:0885004114 и на 0896854469. Заведението отваря порти още сутринта и е една отлична алтернатива за утринно кафе. Най-големите купони при Миро Балабанов по традиция са в петък и събота. Тогава бенда и DJ веселят посетителите до дребните часове на нощта.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР