След окончателната раздяла с Асен Блатечки, моделката Диляна Попова заживя

...
След окончателната раздяла с Асен Блатечки, моделката Диляна Попова заживя
Коментари Харесай

Диляна Попова заживя с ресторантьор

След окончателната разлъка с Асен Блатечки , моделката Диляна Попова заживя с един от най-желаните ергени у нас – ресторантьора Лъчезар Захариев, научи Галерия.

Заедно с тях е и синът й Борил , който е от връзката й с артиста. Момчето се схваща прелестно с новия другар на майка си, който го отрупва със скъпи дарове, само че постоянно гостува и в дома на баща си .

Борил в този момент приключи първи клас в Музикалното учебно заведение и тренира джиуджицу, като към този момент има няколко медала от шампионати.

Цяло лято ще прекара на плаж „ Перла “ до Приморско, където заведение стопанисва гаджето на Диляна . Допреди две години Лъчезар държеше хитовия „ Баш Бара “ на къмпинг Градина, само че поради проблем с концесионерите предишното лято хлопна кепенци.

Любопитното е, че негов съучастник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за огромната щерка на някогашния столичен кмет Елена.

Захариев е и ръководител на Българската асоциация на заведенията.

Двамата с Диляна се срещат на морето малко откакто тя приключва връзките си с Блатечки. От две години те не са дружно, само че настояват, че се схващат отлично.

Той отхвърля връзката му с манекенката да се е разпаднала поради любовни чатове с млади дами и дефинира изявленията за неуместни.

Асен към този момент няма нова жена до себе си. Новият на Диляна е надалеч по-състоятелен от артиста , кара мощен звяр БМВ и угажда на всички прищевки на обичаната си и на сина й Борил.

Диляна и Асен дълго време бяха в обтегнати връзки и се виждаха единствено поради Борил, а моделката потъна в меланхолия и призна, че минава през най-тежкия интервал в живота си.

По-рано двамата даже крояха проекти за второ дете, само че пристрастеността им угасна и прекратиха връзката си вечно .    

   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР