След огромния срам срещу Барселона, медиите в Испания очакват отстраняването

...
След огромния срам срещу Барселона, медиите в Испания очакват отстраняването
Коментари Харесай

Съдбата на Лопетеги е ясна, Антонио Конте поема Реал до края на деня

След големия позор против Барселона, медиите в Испания чакат отстраняването на Хулен Лопетеги от треньорския пост в Реал (Мадрид).

Рокадата би трябвало да се случи някъде към късния следобяд, а с виновната задача, да върне живеца в играта на " кралете ", ще бъде претрупан Антонио Конте.

 Каземиро: Не можем да упрекваме треньора
Каземиро: Не можем да упрекваме треньора

" Не играем по метода, по който се желае от нас "

Италианският ежедневник Corriere dello Sport твърди, че Конте към този момент е отказал предложение да поеме Милан, очаквайки решителното телефонно позвъняване от Мадрид. Според информацията на изданието босът на " белия балет " Флорентино Перес се е свързал със експерта още в средата на октомври, с цел да сондира опциите за възможна взаимна работа.

Оттогава насетне Конте следял изкъсо обстановката на " Бернабеу ". Запознати настояват, че той към този момент е водил диалози с Кристиан Стелини, които упорствал да бъде негов асистент на " Сантяго Бернабеу ".

 Барселона размаза Реал (Мадрид) с 5:1
Тайфунът Барселона опустоши Реал (Мадрид), Луис Суарес избухна с хеттрик!

Уругваецът над всички на " Камп Ноу "

Ако Антонио Конте в реалност поеме Реал, футболистите на отбора съвсем несъмнено ще бъдат подложени на строга диета, сочи пък Mundo deportivo. Според разпоредбите на прочувствения италианец, безусловно неразрешени са пицата, сладките тестени произведения, шоколада, пържените картофи, сладоледа и подсладените питиета. Той бил последовател на диетата 40-30-30. Тя е измежду най-популярните в света на спорта и фитнеса, като при нея 40% от калориите се образуват от въглехидратите, 30% от мазнини и 30% от протеини.

 Реал (Мадрид) с поразителен баланс при Хулен Лопетеги
Реал (Мадрид) с поразителен баланс при Хулен Лопетеги

" Кралете " с 6 загуби от 14 мача във всички шампионати

Припомняме, че неотдавна Конте дефинитивно разтрогна своя контракт с Челси, което към този момент му позвоялва да се ангажира с различен клуб.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР