След официалното обявяване на сделката за сливането на две от

...
След официалното обявяване на сделката за сливането на две от
Коментари Харесай

Сибанк и ОББ започват обединение на клоновете си

След формалното оповестяване на договорката за сливането на две от огромните банки на българския пазар - " Сибанк " и " Обединена българска банка " (ОББ), до края на този месец факт ще станат и първите общи офиси на двете финансови институции.

От банките оповестяват, че стартира поетапно сливане на клоновата мрежа, като първите три офиси, които ще проработят под името на общия бранд са в София, Банско и Севлиево.

В столицата общият клон се намира на бул. " Мария Луиза " № 70, в Банско - на ул. " Пирин " № 7 и в Севлиево - на ул. " Никола Генев " № 15. И трите са в клонове на ОББ.

" Всички общи обекти ще бъдат обозначени с отличителни надписи Сибанк и ОББ за улеснение на клиентите ", се споделя в формалното известие на банковата група, която се ръководи от белгийската KBC Group.

Двете финансови институции ще продължат да действат настрана до привършване на юридическото им обединение, което се чака да стане при започване на идната година. Тогава те ще стартират да оферират идентични услуги и артикули на клиентите си под марката ОББ.

Придобиването на KBC в България беше публично оповестено през юни, когато стана ясно още, че то е на стойност от 610 милиона евро, като в сумата влиза и лизинговото сдружение " Интерлийз ". С това съглашение фирмите под шапката на групата у нас стават 10.

 ОББ и Сибанк се сливат. Как ще се споделя новата банка?
ОББ и Сибанк се сливат. Как ще се споделя новата банка?

Новата финансова институция ще има 1.6 милиона клиенти у нас
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР