След официалното му признание, че до месеци чака първото си

...
След официалното му признание, че до месеци чака първото си
Коментари Харесай

Бориса Не Може Да Си Намери Място! Това, Което Разбра За Бившия Си Андрей Буквално Срина Моделката!

След формалното му самопризнание, че до месеци чака първото си дете от манекенката Емануела Толева, някогашната му възлюбена потънала в меланхолия. По този мотив Бориса даже забегна зад граница, с цел да се утеши от разочарованието си – отбелязва изданието.

„ Време за плаж “, написа преди седмица Бориса Тютюнджиева и пусна няколко фотоси на загорелите си от слънце крайници в Доминикана. С това се опита да покаже, че живее като същинска принцеса. Лукс не й липсва, въпреки и работните й задължения да не са по този начин огромни. Кой й прави компания и заплаща за удоволствието й, хубавицата отхвърли да покаже, както и от години мълчи за мъжете в живота си. Решава се на това след много буйната си връзка с продуцента Андрей и още по-болезнената им разлъка. След нея моделката бе спрягана с не един и двама заможни мъже, а по усмивките й в обществената мрежа личеше, че те се грижат добре за капризите й.

Въпреки това обаче близки до Бориса Тютюнджиева са уверени, че тя още не е заличила изцяло страстите си към Арнаудов. Той даже остава първият й сериозен другар и човек, с който са планували общо бъдеще.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР