След официалното излизане на Android 12 през месец октомври миналата

...
След официалното излизане на Android 12 през месец октомври миналата
Коментари Харесай

Blackview BV4900 Pro: смартфон с Doke OS 3.0 и 7 GB RAM

След формалното излизане на Android 12 през месец октомври предходната година, от ден на ден производители на мобилни устройства интензивно работят, с цел да показват актуализации, основани на Android 12, за техните мобилни устройства с операционната система на Гугъл. Днес разгласи, че след огромните старания на екипа за научноизследователска и развойна активност на Blackview, смарт телефонът Blackview BV4900 Pro ще получи ъпдейти на операционната система, които ще създадат възобновяване от Android 10 до фирмената среда Doke OS 3.0, основана на Android 12, която поддържа новата технология за разширение на оперативната памет, с помощта на която 4-те GB RAM нарастват до 7 GB.

След излизането си през месец август 2020 година, телефонът Blackview BV4900 Pro стана доста известен и реализира голям растеж на продажбите както онлайн, по този начин и офлайн поради отличната си продуктивност и издръжливост при доста съответна цена. За да даде на потребителите на BV4900 Pro опция за по-добро преживяване, Blackview показа съответния фърмуер и за BV4900 Pro.

Фирмената среда Doke OS 3.0 предлага дизайн от ново равнище, улеснение и сигурност
Гъвкавостта и удобството на бяха тествани с водещите модели Blackview BV8800 с 4G и камера за нощно виждане, Blackview BL8800 с 5G и инфрачервена камера и Blackview BL8800 Pro с 5G и термовизор, който стана доста известен измежду потребителите. Сега идва Blackview BV4900 Pro, който спрямо предходните версии на тази фирмена среда предлага огромна смяна на дизайна, комфортна и гладка работа.

При Doke OS 3.0 фокусът е подложен върху красивия дизайн, образната хармония, разумната поредност на дейностите и идеалната четимост. Фирмената среда е съобразена с желанията и рекомендациите на потребителите и предлага нови модифицирани тапети, икони с смяна на изображенията и три нови варианти за мрачен режим на работа. Работният плот е напълно освежен и дава на потребителите доста огромни благоприятни условия за правене на промени.

Новата технология mart Floating Windows доста улеснява потреблението на Blackview BV4900 Pro. С плъзгане надолу се отваря незначителен надзорен панел, който дава бърз достъп до опцията за правене на скрийншоти, за избор на Wi-Fi мрежа и Bluetooth устройство, без да се постанова влизане в настройките. При плъзване надясно се демонстрира потребна информация за положението на устройството. А благодарение на технологията Smart Sidebar при плъзгане със задържане наляво или надясно се задейства страничната лента, към която потребителите могат да прикачат своите най-често употребявани приложения.

Що се отнася до гладката работа, потребителите няма потребност особено да се напрягат, за усетят разликата – всичко е безпрепятствено като коприна, а системата е доста дружелюбна – от стартирането до затварянето на приложенията, при напредване на изображението наляво и надясно. Благодарение на направените софтуерни оптимизации продуктивността е повишена с 30%.

Освен това Doke OS 3.0 е наследила множеството независими приложения и принадлежности на Blackview, в това число систематичния управител, помощникът за миграцията на данните, игровия режим, бележникът и така нататък
Android 12 е най-персонализираната операционна система на Google
Все повече и повече всеобщи смарт телефони бяха актуализирани до най-новата Оценка за съвместимост Android, само че при издръжливите смарт телефони това не е напълно по този начин, като множеството от тях са Android 11 и даже с по-старата Android 10. Работейки ръка за ръка с Doke OS 3.0, Оценка за съвместимост Android 12 носи напълно нов дизайн на потребителския интерфейс, който можем да забележим в Blackview BV4900 Pro. Въпреки че има прекомерно малко приключвания на информация, въпреки всичко има няколко репортажа за новите функционалности на Android 12.

Най-голямото преимущество на Android 12 е редизайнът, който разчупва границите на дизайна Material You, който издига персонализацията до нови небеса, а интернет колосът я разгласи за версия на Material Design от последващо потомство. Новата идея автоматизирано ще се ползва за всички платформи и детайли на интерфейса, без на разработчиците да се постанова внасяне на каквито и да било промени в своите приложения. Blackview BV4900 Pro разполага с нова потребна система за потребление на тапетите, която е по-различна от тази на Оценка за съвместимост Android 12. Когато измененията своя тапет, цветовете на менюто ви с настройки и определените приложения на Гугъл ще се трансформират автоматизирано. По този метод персонализирането образа е напълно елементарно и чувството за вашия телефон е по-пълно.

Поверителността е другата съществена тематика, върху която в фокусирана операционната система Android 12. Добавеният нов панел за поверителността дава ясна и изчерпателна визия за това, по кое време тъкмо приложенията имат достъп до информацията за вашето местонахождение, камера или микрофон през последните 24 часа. Ако видите нещо, което не ви харесва, можете незабавно и без изпитание да отмените правата на тези приложения непосредствено от панела за ръководство. С новите лесни за потребление, само че мощни функционалности във връзка с поверителността ще получите дълго чаканото успокоение, знаейки, че можете да контролирате кой тъкмо може да вижда и да има достъп до вашите данни и по кое време да го има.

Android 12 усъвършенства анимациите на мобилните устройства с наподобяващия маслен резултат на разтеглено приплъзване. Когато плъзнете някои образни детайли или стигнете до върха или края, превъртащото се наличие се уголемява и и се връща назад. Android 12 идва и с други потребни усъвършенствания, като усъвършенствани функционалности за досегаемост, приплъзване на екранни фотоси и способи всичките ви мобилни устройства да работят дружно доста по-добре.
Новата технология за разширение на оперативната памет RAM Expansion Technology уголемява RAM-а от 4 GB на 7 GB
Освен настройките на операционната система, интензивно се употребява и технологията за разширението на оперативната памет.

„Към сегашен ден смарт телефоните са неразделни спътници в живота, които обгръщат съвсем всички аспекти – от връзките и фотографията до безконтактното заплащане и игрите, и по едно и също време с това обезпечават свързаността на хората“ – сподели Дейвид Сю, основен изпълнителен шеф на Blackview.

„Въпреки това, като се има поради, че приложенията употребяват от ден на ден памет, а потребителите конфигурират и започват от ден на ден приложения в своите смарт телефони, то те неизбежно се забавят, изключително моделите с малко RAM, и не съумяват да се оправят с многозадачността и натоварванията. Blackview постоянно е имала за цел да обезпечи удобна работа и по тази причина е вложила доста в научноизследователската и развойната активност, изключително в тенденция разширението на оперативната памет, като по този метод телефоните на компанията дават на потребителите вероятният най-много.

Благодарение на тази технология оперативната памет на мобилния телефон се уголемява от 4 GB до 7 GB и по този метод се обезпечава гладката работа, усилва се многозадачната мощ и доста се усъвършенстват опциите за обработката на данни. При стартирането на тежки 3D игри с едновременното пускане на разнообразни приложения за обзор на обществените мрежи, за продан на известия и други сходни, всичко става бързо и гладко без каквито и да било лагове и латентности.

Blackview добавя, че в смарт телефона BV4900 Proе допустимо регулирането на разширената оперативна памет в границите от 1 до 3 спомагателни GB. Функцията за разширение на оперативната памет е включена по дифолт, като е определен най-хубавият баланс сред скорост и отмереност благодарение на тестванията на Blackview Laboratory. Потребителите, които не употребяват тежки приложения могат да понижат размера на разширената памет, тъй като колкото тя е по-голяма, толкоз по-дълго става времето за обработка на данните, а тежките приложения стартират да стават тромави.

Да напомним, че при промяна на размера на разширената памет е належащо рестартиране на смарт телефона, с цел да могат направените промени да влязат в действие.

Цена и наличности
Да подчертаем, че новите настройки не са налични за към този момент продадените модели Blackview BV4900 Pro. Актуализираната версия на Blackview BV4900 Pro напълно скоро ще излезе на пазара, а повече детайлности можете да научите в на Blackview.

Останете на линия, ще следим тематиката.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР