След обяда адвокатът на защитата Тод Бланш твърди, че позицията

...
След обяда адвокатът на защитата Тод Бланш твърди, че позицията
Коментари Харесай

Съдията на Тръмп от Флорида Кенън изглежда намеква, че уволнението е малко вероятно

След обяда юристът на отбраната Тод Бланш твърди, че позицията на Тръмп е, че Законът за президентските досиета дава на президента пълномощия да съхранява документи, които сметне за подобаващи, и всъщност да ги отведат вкъщи или отвън Белия дом и в случай че това е тъкмо, единствено това е „ съдбовно “ за обвиняването на специфичния прокурор Джак Смит.

„ Президентите след Джордж Вашингтон са изнасяли материали от Белия дом “, сподели Бланш, добавяйки, че PRA е признат в края на 70-те години и нищо в устава не споделя нищо за документи с маркировки или нещо, което дава на Националния списък (NARA) опцията да оспори решението на президента за това кои документи са персонални или президентски.

Екипът на Тръмп също постоянно показва, че тогавашният президент Тръмп е предиздвикал тези кутии да бъдат преместени до момента в който той към момента беше президент и че това е първият път, когато NARA оспорва решение, взето от президент по отношение на това кои документи са персонални против президентски. Те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР