След обяд ще има временни увеличения на облачността и на

...
След обяд ще има временни увеличения на облачността и на
Коментари Харесай

Слънчево и горещо в първия ден от седмицата

След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места в планинските региони ще превали. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 31° и 36°, в София - към 31°.

По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд и там ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 27° и 30°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.





В планините ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали дъжд. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра - към 18°.





И в околните дни в по-голямата част от страната времето ще е слънчево. Главно в планинските, а във вторник и в източните региони, ще се развива купеста облачност, а в часовете към и след обяд там не са изключени изолирани краткотрайни валежи. Вятърът ще е слаб до сдържан, изначало от изток-североизток, към сряда-четвъртък - от югоизток. Температурите ще се покачат още и към сряда-четвъртък оптималните ще са сред 33° и 38°.

В петък над Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми, а дневните температури ще са с 2°-4° по-ниски. В източните региони ще остане слънчево и горещо.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР