След обяд със силен вятър от северозапад, през нощта срещу

...
След обяд със силен вятър от северозапад, през нощта срещу
Коментари Харесай

Неделя започва със слънце frognews.bg

След обяд със мощен вятър от северозапад, през нощта против понеделник в Източна България от север-североизток ще нахлува леден въздух. Дневните температури към момента ще са високи, оптималните ще бъдат сред 24° и 29°, в София - към 24°.

Над планините преди обяд ще бъде слънчево, само че след обяд и през нощта против понеделник облачността ще е по-често забележителна и на обособени места ще превали слаб дъжд, през нощта против понеделник по най-високите елементи - слаб сняг. Ще духа мощен до плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 метра - към 11°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. По-късно след обяд облачността от север ще стартира да се усилва и през нощта против понеделник на обособени места, основно по северното крайбрежие, ще превали слаб дъжд. През деня ще духа сдържан западен-северозападен вятър, който през нощта против понеделник ще се ориентира от север-североизток, ще се усили и с него ще нахлува леден въздух. Максималните температури ще са 26° - 28°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, само че през нощта против понеделник ще стартира да се усилва.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 32 мин. и залязва в 18 ч. и 55 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 23 мин. Луната в София изгрява в 00 ч. и 48 мин. и залязва в 16 ч. и 36 мин. Фаза на луната: два дни след последна четвърт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР