След образите на Васко Жабата и Грами“ кралицата Бионсе, тази

...
След образите на Васко Жабата и Грами“ кралицата Бионсе, тази
Коментари Харесай

Керана шокирана, че Владо Михайлов ще я имитира в Като две капки вода“

След облиците на Васко Жабата и „ Грами “ кралицата Бионсе, тази неделя Керана още веднъж ще би трябвало да „ смени “ пола си в шоуто и да излезе на сцената в облика на вокалиста на световноизвестната хеви метъл група Rammstein.

„ Аз в никакъв случай не съм удовлетворена и по тази причина не обичам да се виждам след шоуто. За мен беше наслаждение да направя облика на Бионсе, тъй като песента е чудесна “, показа Керана пред Нова телевизия.



Керана като Бионсе

„ Според мен би трябвало да стартира да върша лицеви опори занапред и в никакъв случай повече да не спирам. Тил Линдеман е голям мъж, който не съм сигурна по какъв начин ще показва. Тепърва стартирам да работя върху него. Но най-големият потрес за мен довечера не беше това, че ми се падна той, а това, че Влади Михайлов ще имитира мен. Ще му оказа помощ с каквото мога. Единственото, което ме тормози е, че след това моите музиканти може да не желаят да свирят с мен, а единствено с него “, пошегува се тя.



Певицата в облика на Васко Жабата

„ Стискам палци да има повече облици, които да са по-благосклонни към мен и с които ще се оправя по-добре. Тази ария заля интернет, само че аз знам елементи от нея още от ученическите си години. Не помня заради какви аргументи, само че си припомням, че в учебно заведение се пееше.

След което заля Tik Tok и интернет като цяло, и да искаш, няма по какъв начин да не я научиш. Тя просто беше на всички места. Така че това, което не ме затрудни беше текста. Но това, което най-вече желая е да изхвърля терзанието от себе си, тъй като просто задушава всички други страсти “, показа изпълнителката във връзка превъплъщението си във Васко Жабата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР