След обиколка в Североизточния регион, Цветанов пристигна във Варна придружаван

...
След обиколка в Североизточния регион, Цветанов пристигна във Варна придружаван
Коментари Харесай

Цветан Цветанов във Варна: За държава с правила е слоганът на ПП Републиканци за България за предстоящите избори


След обиколка в Североизточния район, Цветанов дойде във Варна придружаван от зам.-председателя на партията Павел Вълнев.

Няколко са акцентите в предизборната ни стратегия, съобщи Цветан Цветанов:

На първо място – работещ парламент и действителен надзор над изпълнителната власт!

На второ място-умно ръководство от знаещи и можещи хора!

На трето място-връщане на доверието в институциите!

На четвърто място – обективна правосъдна система!

На пето място-реална грижа за дребния и среден бизнес!

Цветанов изясни, че текат срещи със структурите на партията във всички регионални центрове на страната. С членове на партията, симпатизанти и жители се организират диспути по всички секторни политики.

Бе припомнено, че в петък във Варна бе извършена среща на юристите, водена от адв. Диан Иванов – ръководител на Конституционен съд и координатор секторна политика " Правосъдие “ на Политическа партия " Републиканци за България “ във Варнана, на която бяха набелязани незабавни промени, от които снуждае правосъдната система. Вчера е била извършена тематична среща в бранш " Земеделие “, а среща през днешния ден е била отдадена на електронното ръководство, което ще е приоритет на партията в идващия мандат.

" Над 2 млрд.лв. са дадени досега за електронно ръководство. От 38 000 административни услуги едвам 1900 дават отговор на европейските стандарти. Затова ще настояваме за бистрота в електронното ръководство “, съобщи на брифинг във Варна Цветан Цветанов.

Той благодари на структурата на партията във Варна и региона и прикани хората да не се опасяват да излязат и дадат своя избор на идните избори. Според ръководителят на Политическа партия " Републиканци за България “ върху гласоподавателите в цялата страна е оказван напън от ръководещите.

По време на срещата Цветан Цветанов показа и претендента на партията за идните частични локални избори в с. Слънчево – инж. Добринка Иванова. По-рано през днешния ден Цветанов организира среща и с жителите на селото, където беше показана кандидатурата на инж. Иванова, както и целите, по които тя ще работи като кмет на селото.

По време на срещата с публицисти във Варна зам.-председателят на партията Павел Вълнев изясни, че е имал стотици срещи с родни предприемачи в Чикаго, както и с хора на културата и изкуството. Всички те са споделил мнение, че са нужни незабавни промени в България, с цел да се завърнат сънародниците ни от чужбина.

" Държавата занули 2 милиона българи, които не могат да гласоподават в чужбина. При обиколката ни в страната видях реален страх у хората тук да гласоподават. Нищо не се прави за бизнеса в България. Само се приказва зпомощи, само че действително на никое място никой не е получил поддръжка. Ние ще търсим отговорност по какъв начин са харчени парите, отпуснати от Европейски Съюз за справяне с пандемията. Не се оправяме като цяло с рецесията към ковид, първи сме по смъртност. Масови банкрути ще има в туристическия отрасъл, няма работещи институции и парламент, страната се ръководи от една джипка. Ще желаеме да се върне върховенството на закона. Кадърните хора да се включат в ръководството на страната. Ще работим за страна на разпоредбите “, сподели Вълнев.

" Много е значимо за нас да имамнужната представителност за варненския многомандатен изборен регион “, сподели Цветанов и показа лидерът на листата за Варна и региона в лицето на Веселин Василев, който два мантата е бил кмет на Вълчи дол.

Втори в листата на Политическа партия " Република България “ за Варна на идните парламентарни избори ще бъде адв. Диан Иванов, следван от координатора за Варненска област Кискинов и Младен Македонски-координатор на партията за Варна.

Решени сме да разсечем симбиозата сред Движение за права и свободи и ГЕРБ на територията на България, съобщи в умозаключение във Варна Цветан Цветанов.  

Повече вижте във видеото! 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР