След объркване в Instagram Блейк Лайвли беше принудена да изясни

...
След объркване в Instagram Блейк Лайвли беше принудена да изясни
Коментари Харесай

„Той не е бащата“: Блейк Лайвли развесели с признание

След комплициране в Instagram Блейк Лайвли беше принудена да обясни кой е бащата на четирите ѝ деца , разсмивайки почитателите си.

35-годишната актриса реши да отговори на коментар от почитател, питащ под нейна секси фотография:  „ Как по този начин си родила 4 деца? “ , като тагна персоналния си треньор Дон Саладино .
                             

Осъзнавайки, че шегата ѝ може да бъде изтълкувана неправилно, звездата побърза да изясни. „ Чакай, не. Не е това. Той не е бащата “ , увери тя, като посочи, че споделя четирите си деца със своя брачен партньор, 46-годишният артист Райън Рейнолдс.

Майката на 4 деца не пропусна да похвали Дон. „ Той е този, който ми оказва помощ още веднъж да се побера в (някои) от облеклата си по-късно. Той е даже по-добър човек и другар, в сравнение с треньор. И това приказва доста “ , написа тя, добавяйки сърце към посланието си.
                             

Райън Рейнолдс обаче остава този, който открадва сърцето на Блейк Лайвли. Двамата се срещат на снимачната площадка на супергеройския филм „ Зеленият фенер “ , а по това време и двамата са обвързани с други партньори – Блейк с сътрудника си от сериала “Gossip Girl ” Пен Баджли, до момента в който Райън е женен за Скарлет Йохансон, напомня.

„ Тогава бяхме другари. Спомням си, че беше смешно, тъй като към година откакто бяхме завършили със „ Зеленият фенер “, и двамата бяхме необвързани “, спомня си Рейнолдс.

„ Отидохме на двойна среща. Тя беше на среща с друго момче, а аз бях на среща с друго момиче. Това евентуално беше най-неудобната среща от тяхна позиция, тъй като бяхме като фойерверки, които се пресрещаха “ , отбелязва с комизъм артистът.
 Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс  Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс  Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс  Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Двойката, която в този момент се подрежда измежду обичаните в Холивуд, публично стартира връзката си през есента на 2011 година Двамата скрито разменят клетви през септември 2012 година и десетилетие по-късно към този момент са родители на четири деца - момичета.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР