След няколко свидетелски показания на жени в процеса срещу Ар

...
След няколко свидетелски показания на жени в процеса срещу Ар
Коментари Харесай

И мъж обвини певеца Ар Кели в сексуално посегателство

След няколко свидетелски показания на дами в процеса против Ар Кели, мъж на собствен ред упрекна темп енд блус артиста, че е употребявал ситуацията си и е упражнил полово принуждение над него в младостта му, оповестиха интернационалните осведомителни организации.

Мъжът - понастоящем към 30-годишен, който е бил от обкръжението на Ар Кели, по-рано през годината се яви пред съд в Съединени американски щати и се призна за отговорен в опит да подкупи евентуална свидетелка в процеса против артиста.

Представен пред съда под псевдонима Луис, очевидецът изясни, че е направил това, тъй като се е страхувал, че въпросната жена, чиято идентичност не се разкрива, има видеоклипове на полов контакт сред него и Ар Кели. В рамките на тази процедура той се съгласи да свидетелства анонимно пред федералния съд в Бруклин за срещата си с темп енд блус звездата през 2006 година, когато е бил единствено на 17 години.

Свидетелят сподели, че е работил в заведение за бързо хранене покрай къщата на артиста в Чикаго, където изпълнителят му е подхвърлил телефонния си номер. Тийнейджърът първо е отишъл на празненство в къщата на Ар Кели с родителите си, след което той му е споделил, че ще е по-добре един път да пристигна самичък.

След като по време на последващо посещаване изпълнителят е попитал младежа какво е " подготвен да направи за музиката ", сред двамата са последвали нееднократни интимни връзки.

R. Kelly asked a teenage boy what he " was willing to do for music " before sexually abusing him, according to the first male to speak out against the singer accused of sex crimes
— AFP News Agency (@AFP)
Този очевидец не е измежду жертвите, всичките дами, някои от които малолетни, разпознати в обвинителния акт против 54-годишния Ар Кели, прочут с шлагера си " I Believe I Can Fly ".

От началото на процеса няколко дами към този момент свидетелстваха за извършения от артиста полов тормоз над тях. Прокурорите приканиха очевидци, с цел да затвърдят представянето на Ар Кели като полов див звяр, който насилва и унижава жертвите си.

Певецът отхвърля всички обвинявания. Ако Ар Кели бъде приет за отговорен, го грози пожизнен затвор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР