След няколко отлагания на премиерната дата, най-сетне през изминалата година Годзила

...
След няколко отлагания на премиерната дата, най-сетне през изминалата година Годзила
Коментари Харесай

Тайното продължение на Годзила срещу Конг

След няколко отлагания на премиерната дата, най-накрая през миналата година  " Годзила против Конг " потегли по кината и в HBO Max.

Филмът имаше главната задача да ни покаже кой в действителност е по-силен - Годзила или пък Конг. След доста чудовищно млатене разногласието беше позволен, като малката врата за още от същото, несъмнено, беше оставена.

Режисьорът Адам Уингард също загатна, че може да има още филми от чудовищната галактика на Warner Bros. Но по този начин и нищо не бе оповестено публично. Сега от Deadline разбираме, че тихомълком има развиване.

Има информации, че по-късно тази година в Куинсланд, Австралия, ще стартират фотосите на продължение на  " Годзила против Конг ". За момента не се знае нищо за подготвяния филм, който ще се яви пети от въпросната чудовищна галактика на Warner.

Преди година Уингард загатна, че идващ филм би задълбал в произхода на Титаните, което значи, че дейностите би трябвало да се развиват доста години (дори векове) обратно във времето. Е, няма по какъв начин да знаем, тъй като досега никаква публична информация към въпросния филм не е излязла.

Нито за сюжета, нито за актьорския състав, нито за режисьора. Ние не бихме отказали да забележим още веднъж Мили Боби Браун и Александър Скарсгард да вземем за пример, само че кой ли ни пита...

Иначе, от Screen Queensland настояват, че фотосите на кино лентата в региона ще донесат на икономиката на Куинсланд близо 60 милиона $, както и към 500 работни места за локалните.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР