След няколко години Земята може да бъде ударена от мощна

...
След няколко години Земята може да бъде ударена от мощна
Коментари Харесай

Daily Star: Слънчева буря през 2025 г. ще предизвика “интернет апокалипсис“

След няколко години Земята може да бъде ударена от мощна слънчева стихия, която да провокира " интернет апокалипсис ". Това съобщава порталът Daily Star, представен от.
Прочетете още
Както предизвестяват специалистите, повода за това събитие ще бъде, че Слънцето ще доближи пика на своя цикъл през 2025 г. По този метод слънчева стихия може да аргументи огромни разстройства в компютрите по света или даже спиране на зареждането.
  
Уточнява се, че актуалният безоблачен цикъл се е ускорил и към този момент протича доста по-бързо от нормално. Това предизвика появяването на чести слънчеви изригвания и слънчеви петна. Експертите означиха, че следенето и прогнозирането на слънчевите цикли дава груба визия за честотата на галактическите стихии, от радиозатъмнения до геомагнитни стихии и стихии от слънчева радиация. Слънчевите стихии съдържат електромагнитни импулси, които могат да причинят опустошителни резултати върху Земята, в случай че са задоволително огромни.

Старши откривател в Държавния астрономически институт на Московския държавен университет " Ломоносов " Владимир Сурдин в изявление за Gazeta.Ru разяснява известието за аномална слънчева интензивност, която се предвижда през 2025 година

Той нарече сходни изказвания подправени, като означи, че интензивността на слънцето може да се планува 10 дни напред.

„ Слънчевата интензивност се планува за една седмица, най-вече 10 дни напред. Вече за месец е мъчно да се каже нещо, само че за година и половина по принцип е невероятно. Фалшиво е. Ще доближи пика на интензивност - да. Това е учебен учебник по астрономия ”, сподели астрономът.

Специалистът помоли да не се преувеличават характерностите на слънчевата интензивност. Няколко други съветски учени излязоха с опровергаване, наричайки сходна прогноза " неподходяща " или подвеждаща и също по този начин изключвайки настъпването на " интернет апокалипсис ".

Нейтън Ейсмонт, водещ откривател в Института за галактически проучвания (IKI) на Руската академия на науките, разяснява това известие в изявление за RT, заявявайки, че слънчева стихия в действителност може да провокира спирания на електрозахранването и здравословни проблеми за подвластните от времето хора.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР