След новините днес - за майката погубила животите на двете

...
След новините днес - за майката погубила животите на двете
Коментари Харесай

Ралица Паскалева плаче за децата от Сандански: Защо Господ не спря демоните на тази жена?

„ След новините през днешния ден - за майката погубила животите на двете си деца..плаках над два часа! Сърцето ми се извърши с горест, тъга, яд, изтощение, недоумение.. Запитах Господ за какво не е спрял демоните на тази жена и не е избавил животите на тези деца.... За злото в никакъв случай няма пояснение! Но знам едно сигурно - Бог плаче с нас и тези деца са при него!

Сигурна съм, че нашият Небесен Баща ги е прегърнал . Но би трябвало да треперим от злото тук - на Земята, от самите нас, тъй като ние постепенно и методично трансформираме света си в Ад! Господи, помогни ни! “, това написа актрисата Ралица Паскалева в персоналния си профил във Facebook след нещастието с двете убити от майка си деца.

Освен че е набожна, звездата от „ Откраднат живот “ е доста прочувствена. В началото на годината Ралица тъгува по половинката си - волейболиста Теодор Салпаров, който играе в Русия. Споделя, че той доста й липсва и по тази причина му носи облеклата. След това пуска клип в Инстаграм, на който плаче от наслада за съумели свои студенти. " Плача на филми, рева за животните, рева за хората по улиците, за доста неща рева “, споделя хубавиците и признава, че от време на време страстите господстват над нея написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР