След номинацията си за Оскар Колман Доминго е готов да

...
След номинацията си за Оскар Колман Доминго е готов да
Коментари Харесай

Обявиха кой ще играе бащата на Майкъл Джексън в новия биографичен филм

След номинацията си за " Оскар " Колман Доминго е подготвен да изиграе още една известна персона.

Звездата от " Рустин " ще се превъплъти в облика на починалия Джо Джексън в идния биографичен филм за Майкъл Джексън " Майкъл ", оповестиха от Lionsgate и Universal Pictures International посредством известие за пресата.

Биографичният филм, чиято премиера е планувана за 18 април 2025 година, ще бъде с племенника на Краля на попа Джафар Джексън в основната роля.

54-годишният Доминго се причислява към него в ролята на бащата на Майкъл - Джо, който управлява Jackson 5 и дъщерите Реби, Ла Тоя и Джанет от 60-те до 80-те години на предишния век.

" Развълнуван съм да вземам участие във филм, който изследва както комплицираната психика на именития Майкъл Джексън, по този начин и въздействието му върху музиката и културата като международна икона ", споделя Доминго в известието за пресата.

Fresh off receiving his first Oscar nomination, Colman Domingo has been cast as Joe Jackson, the father of Michael Jackson, in the Antoine Fuqua-directed biopic “Michael. ”
— Variety (@Variety)
Той продължава: " Не единствено съм благополучен, че имам богат, комплициран и циничен персонаж, който да пресъздам в лицето на Джо Джексън, само че също по този начин имам място на първия ред за невероятната промяна на Джаафар. След като го видях на подготовка, съзнанието ми беше изумено. Има нещо божествено в метода, по който Джаафар пресъздава починалия си чичо. Неговият гений и олицетворение на същността на Майкъл са просто на друго равнище. ".

Colman Domingo to Play Michael Jackson's Father in Biopic
— The Hollywood Reporter (@THR)
" Малко артисти се показват с екранното наличие и силата на волята на Колман ", споделя продуцентът на кино лентата Греъм Кинг.

" Имаме големия шанс, че артист с неговия безспорен гений ще изобрази Джо Джаксън на екрана. Не бихме могли да бъдем по-развълнувани от обстоятелството, че той се причисли към нас в това странствуване. ", добавя Кинг.

Colman Domingo will play Joe Jackson in 'Michael,' the Michael Jackson biopic
— The Associated Press (@AP)
Режисьор на биографичния филм е Антоан Фукуа, който в изказването похвали " невероятния диапазон " на Доминго като артист.

" Той поставя труд, с цел да се вживее надълбоко в героите си и да разбере същинската им същина и мотивация. Благодарен съм, че ще работя с артист с неговата пристрастеност и дарба да показа многото страни на Джо Джексън: брачен партньор, татко и управител. ", коментира Антоан Фукуа.

В изявление за EW режисьорът споделя, че е " взривен " от облика, който Джаафар е пресъздал.

" Невероятно е какъв брой доста наподобява на Майкъл " , споделя той.

First look of ’s biopic features MJ being portrayed by his nephew Jaafar Jackson.
— KARTHIK DP (@dp_karthik)
" Звучи като него, танцува като него, пее. Наистина е необичайно. ", разяснява още режисьорът. 

Джаафар е наследник на Джърмейн, който години наред е изпълнявал песни дружно с братята Джаки, Тито, Марлон и Майкъл. Баща им Джо урежда на Jackson 5 контракт за запис с Motown Records през 1969 година, който ги изстрелва в класациите. Преди да се занимава с децата си, Джо е бил боксьор и китарист. Той умира през 2018 година

Jaafar Jackson showing up to set like
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР