След невероятния успех на турнето от 2016-2017 година по повод

...
След невероятния успех на турнето от 2016-2017 година по повод
Коментари Харесай

Уникално! Великаните от Iron Maiden идват в Пловдив с мегаконцерт на Гребната!

След невероятния триумф на турнето от 2016-2017 година във връзка 16-тия студиен албум The Book of Souls Iron Maiden още веднъж поемат на път през 2018 с поредност от концерти и фестивални шоута в Европа. Световното турне Legacy Of The Beast ще сложи началото си в Талин, Естония на 26 май и ще приключи в O2 Арена в Лондон, на 10 август. Пълният лист с датите за европейското турне ще бъде оповестен на www.ironmaiden.com, като концертите се чака да продължат и през 2019. 
Концепцията за международното турне Legacy Of The Beast е въодушевена от едноименната мобилна игра и комикс на Maiden. Дизайнът на сцената ще е зрелищен. Там ще оживеят няколко разнообразни съединени "свята ", а сетлистът ще включва огромна част от шлагерите на групата, както и изненади от по-късните албуми. 
Мениджърът на Iron Maiden Род Смолууд показа: "Както нашите почитатели към този момент знаят, откогато Брус и Ейдриън се причислиха още веднъж към Maiden при започване на хилядолетието, имаме цикъл на турнетата. Редуваме ги както за нов албум, по този начин и единствено с безконечни шлагери. Това ни харесва по доста аргументи, тъй като бандата може да извърши и новите части, и огромните си шлагери, които зареждат прочувствено почитателите и сбъдват техните стремежи. Както се споделя поддържаме нещата живи - освен за почитателите, само че и за бандата. 
За този концерт, изпълнен с шлагери, взехме решение да базираме тематиката към името на Legacy Of The Beast, което напълно пасва на задачите ни, и ни дава опция да бъдем изобретателни и да се забавляваме, изключително с Еди! Ще има доста изненади. Не желая да издавам всичко сега, само че работим върху няколко разнообразни театрални дизайна, запазвайки обичайните Iron Maiden. Надяваме се да подарим на почитателите ни, които дойдат да видят това в действителност доста особено шоу, едно фантастично преживяване ".
Многобройните фенове на Iron Maiden в България, ще могат да видят идолите си онлайн по време на Hills Exclusive на 22 юли 2018 година от 20,00 часа на Гребната база в града под тепетата. Специалните посетители на концерта се завършват сега и ще бъдат оповестени скоро!
Билети:

Билетите за Hills Exclusive с Iron Maiden ще бъдат
от една ценова категория. 

- 70 лева до 31.12.2017
- 80 лева до 20.06.2018
- 90 лева до 22.07.2018
- 100 лева в деня на концерта 

Продажбата им започва на 24 ноември (петък) 2017 година от 11:00 ч.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР