След неколкократните опити да се откаже, а после да се

...
След неколкократните опити да се откаже, а после да се
Коментари Харесай

Абсурден тоалет на Мария възмути феновете ѝ на участие

След неколкократните опити да се откаже, а след това да се завърне на музикалната сцена, Мария не се радва на евентуално предстоящите от нея бурни страсти на наслада от страна на почитателите си. Вместо похвали и похвали, поп фолк миньончето отнася серия от рецензии и за пеенето, и за визията си, написа Шоу Блиц.

Изданието отбелязва, че изпълнителката бе залята от заплашителен хейт, до момента в който промотирала новото си парче " Ще те побъркам ", в което пеенето е последното, с което впечатлява.

Освен това Мария потегли и по участия из нощните заведения, както едно време, единствено че един от последните ѝ избори за тоалет за присъединяване ѝ донесе куп насмешки и рецензии. Преди няколко вечери Мария се появи облечена в рокля, наподобяваща сплескан целофан.

Пеенето ѝ на плейбек, от което доста нейни колежки започнаха да бягат в последно време, възмути редица нейни фенове.

" Ама, блага, осъзнай се! Не си в TikTok, а хората са платили някакъв мижав вход, с цел да те гледат, а не да ти слушат гласа на запис ", гласи един от многото отрицателни мнения в обществената мрежа по адрес на старозагорката, която от много време е почитател на пеенето на плейбек.

" Пародия на пеене ", " Нито визия, нито глас ", " Залезе, залезе... една стойностна ария имаш и това е ", " най-малко можеше да се постарае да има синхрон сред песента и нейното " осъществяване ", " Мара за 20 години и на плейбек не може да се научи да се прави, че пее ", се споделя още в мненията в обществените мрежи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР