След напускането на къщата на Биг Брадър Каканашева се сдоби

...
След напускането на къщата на Биг Брадър Каканашева се сдоби
Коментари Харесай

Мегз пази голяма тайна! Брекети ли крие?

След напускането на къщата на Биг Брадър Каканашева се снабди с нови гърди, изпълня и стартира да отделя повече време за себе си. Наш четец, обаче, ни алармира, че хубавицата е направила още една смяна, която пази в дълбока загадка. Има възможност Мегз да си е поставила брекети.

Ако се загледате в старите фотоси и видеа на амбициозното миньонче ще видите, че непрекъснато е била усмихната. На новите видеа и фотоси на Каканашева няма и помен от усмивка и зъбите й въобще не се виждат.

Самата Мегз, която от седмица има личен YouTube канал и се изживява и като влогърка показа, че в този момент за пръв път от присъединяване си в Биг Брадър се престрашава да снима. Досега не е можела да снима и това доста й е липсвало, само че не може да показа на почитателите си за какво е спряла видеата.  Най-вероятно Мегз е желала да скрие тъкмо брекетите.  До скоро Каканашева правеше и някои странни тикове с устата си на късите си истории в инстаграм. Тя облизваше постоянно устните си, което нормално е непряк резултат тъкмо през първите месеци от слагането на брекети до момента в който се свикне с тях.

Ако в действителност носи брекети, държанието на Мегз в тази обстановка е доста необичайно , тъй като тя постоянно е споделяла и най-съкровените си секрети с почитателите си. Явно доста се срами и по тази причина го крие.

Във видеото по-долу може да видите по какъв начин Мегз към този момент не отваря устата си до момента в който приказва, с цел да крие брекетите. 

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР