След напрежението за назначаването на Момчил Мавров за подуправител на

...
След напрежението за назначаването на Момчил Мавров за подуправител на
Коментари Харесай

Управителят, и подуправителят на НЗОК подават оставка

След напрежението за назначението на Момчил Мавров за подуправител на Здравната каса сътрудниците в ръководството са се разбрали - оставки да подадат и шефът, и подуправителят.  
Прочетете още
„ Решихме да създадем крачка обратно и когато е ясно по какъв начин ще се назначават, тогава да назначим ”, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

От ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ оповестиха, че застават изрично зад премиера акад. Николай Денков.

“Те да си го поддържат, ние даваме поддръжка единствено на вицепремиера Мария Габриел ”, съобщи ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски след острите думи, които насочи през вчерашния ден към премиера.
 
От Движение за права и свободи показаха, че също ще имат претенденти за регулаторите.

Междувременно със 142 гласа " за " депутатите одобриха на първо четене бюджета на здравната каса за следващата година. Това стана с гласовете на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Възраждане, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ бяха срещу.

Над 8 милиарда лв. е бюджетът на касата за следващата година. От Българска социалистическа партия, Възраждане и „ ИТН “ оповестиха, че няма да поддържат план-сметката. В здравната комисия ГЕРБ и Движение за права и свободи се въздържаха. Една от рецензиите на ГЕРБ е възбраната за откриване на нови лечебни заведения и клинични пътеки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР