След напрегнатата елиминационна вечер снощи, шеф Виктор Ангелов взе решение

...
След напрегнатата елиминационна вечер снощи, шеф Виктор Ангелов взе решение
Коментари Харесай

Красимира Костова напусна Hell’s Kitchen България

След напрегнатата елиминационна вечер нощес, началник Виктор Ангелов взе решение Красимира да напусне Hell’s Kitchen България. Нина победи Марко в кулинарния двубой сред двамата, само че по време на вечерната резервация, мъжете съумяха да се активизират и се оправиха доста по-добре от аления тим.
 номинации NOVA
Кулинарният двубой сред Нина и Марко им даде невероятната опция да впечатлят началник Ангелов с ядене, което той да включи в менюто за идната вечеря. И двамата не съумяха да се оправят по блестящия метод, който Ангелов очакваше, само че все пак Нина бе оповестена за победител от дуела и получи опцията сама да разпредели съотборниците си по станции за решаващата вечерна резервация. Марко бе повече от наскърбен от загубата и понесе тежко рецензиите на началник Ангелов.
 Марко NOVA
Последната вечеря за седмицата стартира колебливо и за двата тима, а напрежението им бе и в допълнение подсилено от наличието на специфични посетители в ресторанта – Златните девойки от ансамбъла по художествена гимнастика. Сини и червени правеха неточност след неточност, а капитаните им Марко и Нина не успяваха да се провеждат и да координират вярно работата в двете кухни. След къса пауза, която началник Ангелов даде на сините, те се върнаха в кухнята повече от решени да издадат поръчките си по съвършен метод и го направиха. Докато мъжете изплуваха, дамите съумяха да потънат в неточности дотам, че Виктор Ангелов ги изгони от ресторанта.
 началник Виктор Ангелов NOVA
Освен Нина и Марко, аленият тим уточни още двама номинирани – Мариела и Нина , а решението на началник Ангелов бе повече от изрично – Красимира да напусне Hell’s Kitchen България, заради липса на мотивация и несправяне с поставените задания.

Какво показа Красимира в първото си изявление след напускането, през днешния ден в „ На кафе “, можете да видите.

Актуални вести ще откриете на, както и на.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР