След нанесения побой, мъжът е оставен безпомощен на улицата в

...
След нанесения побой, мъжът е оставен безпомощен на улицата в
Коментари Харесай

Работата Се Оказа Много Дебела! Ето Защо Смляха От Бой Бизнесмена Пламен Байков!

След нанесения побой, мъжът е оставен беззащитен на улицата в извънредно тежко положение и в следствие инцидентно открит от негови съселяни. Байков се занимавал с малък бизнес с търговия на хранителни добавки, като неотдавна отворил и магазин за пакетирани артикули и цигари, само че бизнесът му не вървял добре.

Преди това заемал висок пост в една от най-големите компании за алкохолни питиета, където към този момент не работел повече от година. Пламен Байков закупи популярност преди месец около залавянето му от чиновници на полицията при преместване на контрабандни артикули на автомагистрала " Тракия " в автомобил с румънска регистрация. Тогава пратката и автомобилът бяха арестувани от органите на реда. Вероятно неуспехът на контрабандната договорка и задлъжняването към хора от ъндърграунда са го принудили да наеме персонален бодигард.

Според осведомени пребитият Пламен Байков бил добре прочут както със своята самоувереност, прикриваща комплекса му за непълноценност, по този начин и с извънбрачните си похождения, с които постоянно се е хвалил пред близки и познати. Явно неприятната композиция от несполучливата взаимна активност с престъпния контингент и съдбовни дами е довел до трагичния случай поставил завършек на неговите бизнес инициативи, написа " Блиц ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР