След мултимилионния си трансфер в Реал Мадрид нападателят Лука Йович

...
След мултимилионния си трансфер в Реал Мадрид нападателят Лука Йович
Коментари Харесай

Лука Йович е като младия Бербатов, смята българинът

След мултимилионния си трансфер в Реал Мадрид нападателят Лука Йович по този начин и не съумява да блесне. Сръбският национал постоянно нарушава дисциплината и напоследък даже не влизаше в групата за мача. Димитър Бербатов обаче има вяра в него.

 Бербатов: Санчо няма да се замисли доста дали да отиде в Юнайтед

„ Аз бях в сходна позиция като неговата, когато дойдох в Байер (Леверкузен) – написа Бербо в рубриката си за Betfair. – Бях на същата възраст и в отбора имаше различен нападател – Улф Кирстен, който беше Господ там. Същото е в този момент с Йович в Реал, където е Карим Бензема, който за мен е един от най-недооценените футболисти на нашето време. На Лука му е мъчно поради французина, само че когато Зинедин Зидан му даде нов късмет, се надявам, че той ще се възползва от него с голове, както го правеше в Германия. “

Според българина Йович има две варианти пред себе си – да бъде толерантен в Реал и да тренира крепко, или да отиде в Англия или друго състезание.

„ В Германия бях в същото състояние и си виках „ Защо, по дяволите, не играя? “ В такива моменти през главата ти минават доста нелепости, тъй като си млад и смяташ, че знаеш всичко. Но в случай че в действителност държиш незабавно да си на терена, може да заминеш някъде чартърен. Според мен Йович би бил потребен и за клубове от Премиър лийг, в случай че попадне на точното място “, добави Бербо.

 Бащата на Йович: Нека го вкарат в пандиза, само че единствено в случай че е отговорен

В момента Лука Йович е в Сърбия и е застрашен от съд поради нарушение на наложителната карантина около ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР