След модните инжекции за отслабване британската жителка Ребека Малок е

...
След модните инжекции за отслабване британската жителка Ребека Малок е
Коментари Харесай

Британка загуби памет след инжекции за отслабване

След стилните инжекции за намаляване английската жителка Ребека Малок е изгубила паметта си. Сериозните странични резултати, които тя е изпитала, са обявени от The Sun.

Британката е признала, че макар многочислените опити да отслабне, на 31 години тя тежи повече от 90 кг. След като изгледала видео в TikTok за „ инжекции за намаляване “, обещаващи бърза загуба на тегло без доста старания, тя е поръчала няколко спринцовки с лекарството в интернет.

Инжекциите са подействали. През първата седмица Ребека свалила 2,5 кг и траяла да отслабва. На десетия ден обаче тя и брачният партньор й виждат първите странни признаци, породени от лекарството. Ребека открила, че не помни нищо от събитията, за които се приказва по малкия екран.

„ Съпругът ми сподели, че съм имала паническа офанзива, която въобще не помня. Накрая той ме успокои и си легнах ”, споделя тя.



Същата нощ Ребека получила и пристъп. Тя била откарана в болница, където й били направени редица проучвания. ЯМР и ЕКГ не посочили аномалии, които биха могли да предизвикат спазъм. Единствената смяна в метода й на живот е била приема на лекарство за намаляване. Според лекарите точно той може да провокира както паническа офанзива, по този начин и загуба наизуст.

След прекъсването на лекарството Ребека се усеща добре, само че още веднъж е наддала осем кг. Освен това тя е не запомнила цяла седмица от живота си, само че лекарите не изключват с времето спомените да се върнат.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР