След множество публикации, снимки, намеци и какво ли още не,

...
След множество публикации, снимки, намеци и какво ли още не,
Коментари Харесай

Истината излезе наяве! Заедно ли са наистина Александра и Виктор Стоянов

След голям брой изявления, фотоси, подмятания и какво ли още не, една загадка е разбулена. Заедно ли са Виктор Стоянов и Александра от " Ергенът "? Отговорът даде същинската победителска в шоуто на специфичен лайв в профила си в Instagram. 

" Не сме дружно ", попари очакванията ни Александра, само че небрежно посочи, че са другари, а самият Виктор просто я е придружил на събирането на финала, тъй като е претърпяла " пъклен доста там ". 

Виж още: Черните овце на БГ риалити малкия екран! Александра, Къци и други

Отношенията сред двамата били другарски, а Алекс назова Виктор към десетина пъти " необикновено момче ". Психоложката дефинира Виктор като " джентълмен " и допусна, че е взел вярното решение за момента. 

Виж още: Когато славата не е задоволителна: БГ инфлуенсърите с най-нелепите бради

Алекс пожела всичко най-хубаво на Виктор и на бъдещата му другарка, с което може би ни загатна, че той е сингъл. За себе си също посочи, че няма човек до себе си сега, а повода за това е многото работа. 

Психоложката посочи, че е нямало и по какъв начин да станат нещата сред Виктор и нея, защото е минало много време от фотосите и двамата в действителност са се отдалечили един от различен. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/
https://www.instagram.com/viktor_s_s/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР