След много закани между двата отбора вечното дерби в българския

...
След много закани между двата отбора вечното дерби в българския
Коментари Харесай

Вечното дерби остана без победител: ЦСКА-София - Левски 1:1

 Efbet Article Horizontal 1180X300
След доста закани сред двата тима безконечното дерби в българския футбол остана без победител. ЦСКА-София и Левски приключиха 1:1 на националния стадион " Васил Левски " пред над 23 хиляди последователя, а равенството ги остави надлежно на трето и четвърто място в класирането на Efbet лига.

В 17-ата минута ЦСКА-София наказа неточност на Пламен Андреев, само че попадението не беше зачетено поради явна засада. Младият вратар на „ сините “ сбърка с подаването си. Тобиас Хайнц го пресече и откри Назон. Той беше в засада, само че върна на Хайнц, който вкара. Голът вярно не беше зачетен.

Роналдо изведе " сините " напред с майсторски удар с глава в края на първото полувреме. Любопитното е, че при цялата голова офанзива пред наказателното поле лежеше бразилската звезда на Левски Уелтън. Малко след почивката кошмарна неточност на Жереми Петрис и Пламен Андреев разреши на Джонатан Линдсет да изравни.

Двубоят мина равностойно, като и двата тима изпуснаха по няколко положителни обстановки за гол. ЦСКА-София не сподели и диря от впечатляващото си показване против Локомотив Пловдив (2:0) на Лаута. От своя страна Левски разчиташе съвсем напълно на Уелтън напред.

На терена отсъстваха грубости и напрегнати обстановки за облекчение на рефера Радослав Гидженов и невиждания тричленен екип на ВАР. След пет следващи победи ЦСКА-София се елементарни с положителната си серия и остана на 4 точки зад водача Локомотив Пловдив. Левски най-малко краткотрайно излезе на две точки пред четвъртия Арда, само че има и два мача повече.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР