След много успешен първи кастинг, холивудската продукция, чиито снимки предстоят

...
След много успешен първи кастинг, холивудската продукция, чиито снимки предстоят
Коментари Харесай

Продължава търсенето на таланти от Холивудска продукция

След доста сполучлив първи кастинг, холивудската продукция, чиито фотоси предстоят в идващите месеци България, реши да заложи на български гении и разшири търсенето на статисти, които да се включат в идните фотоси. Огромен брой актьори се явяваха на първото прослушване, което се организира при започване на април. Това предизвика уредниците от " Ню Бояна " да продължат да залагат на родни лица. Хората, които желаят да покажат на какво са способни, могат да го сторят 19-и април, вторник, от 10:00 до 16:00 часа на пилоните на НДК.

Филмът, чиито фотоси ще стартират доста скоро, ще придвижи артисти и фенове към една от най-интересните столетия - началото на 20-ти век. За функциите се търсят както мъже, по този начин и дами. Лентата, чието име уредниците към момента не издават, ще се подреди до редица интернационалните хитови филми, които са снимани в България - " Непобедимите ", " Пътят назад ", " Рамбо ", " Код: Олимп " и други.



Водещи медии в региона на киното дефинират България като " Холивуд на Източна Европа ". През последните години интернационалните продукции, снимани в страната ни, притеглят от ден на ден местни гении - и като артисти, и като статисти, което дава неповторим късмет на родните актьори да се допрян до света на интернационалното кино



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР