След много години, прекарани зад граница, Галка от разпадналия се

...
След много години, прекарани зад граница, Галка от разпадналия се
Коментари Харесай

Галка от „Каризма” се върна тайно в България затънала до гуша в дългове за над 300 бона

След доста години, прекарани зад граница, Галка от разпадналия се дует „ Каризма ” се завърна в България. Запознати издават, че престоят на певицата у нас ще бъде къс – тя желала да се види с родственици и другари, само че след това възнамерявала още веднъж да отлети за Лондон, където развива своя компания за кетъринг, дочу HotArena.

В музикалните среди се приказва, че до неотдавна Галка била затънала в задължения и имала неизплатени заеми, по тази причина избягвала да се връща в родината и се криела в Англия. През последната година тя най-сетне икономисала средства, стъпила си на краката и съумяла да погаси част от финансовите си задължени. Те са в действителност големи и съгласно мълвата надвишават сумата от 300 000 лв.. Бившата театрална половинка на Миро към този момент си разрешавала по-често да се прибира в София, само че не желала да се открива тук за непрекъснато.
След разпадането на дует „ Каризма ” Галина Курдова, както е цялото й име, приключи певческите си изяви и стартира живота си от нулата. Кариерата й на изпълнителка се провали с гръм и тропот, откакто сътрудникът й Миро я заряза. Според слуховете двамата се изпокарали за пари – Галка го завлякла с огромна сума и се наложило да потърси шанса си в чужбина.

В Лондон Курдова срещнала съществени пречки – почнала от най-ниското ходило, сервирайки на недоволни клиенти в заведение за бързо хранене. Тя по през целия ден разнасяла таблата и с носталгия си спомняла дните, когато „ Каризма ” бе на върха на славата. Преди да напусне България, Галка се закани, че ще се осъществя сполучливо зад граница, само че първоначално опциите й стигнали до това да бъде келнерка.
Че е заработвала като обслужващ личен състав, я издаде тъкмо Миро. Преди време той описа в свое изявление, че съжалява за разпадането на дуета и професионалния неуспех на певицата. „ Много ми е мъчително за нея. Можеше да стане звезда от ранга на Мадона. Имаше всичко належащо, не знам какво се обърка. Сега е просто една сервитьорка в чужбина ", изпусна се той сякаш инцидентно.

Не е загадка, че след края на „ Каризма " изпълнителите скапаха връзките си поради другия стандарт на живот, който имаха. Докато Миро се радваше на солидни приходи и продължаваше да основава шлагери, неговата някогашна партньорка едвам свързваше двата края с по едно-две участия в месеца. Галка взела назаем от приятеля си значително пари, само че след това „ не запомнила ” да  ги върне. По това време имала и сериозен проблем с използването на опиати, който още повече утежнил ситуацията й. Разочарован и афектиран, Миро се отрекъл от нея и повече не я потърсил. Дори когато посещавал Лондон, с цел да се вижда със брачната половинка си Ели Златарев, която стопанисва локален ресторант, артистът не търсел никакъв контакт с Галка. От познати схванал, че е почнала работа като келнерка, само че настойчиво отказвал да й се обади.

Хора от обкръжението на Миро издават, че едвам неотдавна някогашните театрални сътрудници затоплили връзките си , с помощта на Ели Златарев. Тя убедила брачна половинка си, че не трябва да таи негативизъм в себе си. Подтикнат от жена си, той се свързал с тогавашната си другарка и си уговорили среща в Лондон.
Изпълнителят с изненада открил, че Галка въпреки всичко е претърпяла развиване през годините. Тя толкоз се увлякла по здравословните предписания и готвенето, че основала своя компания за кетъринг. Печелела задоволително, с цел да поддържа порядъчен стандарт на живот и се радвала на забележителен триумф измежду конкуренцията. В персонален проект пък разкрила любовта в лицето на барабанист, с който живеела под един покрив.
„ Радвам се, че с Галя се сдобрихме. Човек не трябва да разрешава на сенките от предишното да го тровят. Умея да прощавам. Прошката е мост към Бога, към любовта и щастието, който ни разрешава да се сбогуваме с виновността, обвиняването и срама ”, разсъждава Миро, който в последно време е станал религиозен, написа Уикенд.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР