След ММА боеца Калоян Колев, промоутърът Maxfight подписа договор за

...
След ММА боеца Калоян Колев, промоутърът Maxfight подписа договор за
Коментари Харесай

Maxfight“ си осигури Александър Петров за четири срещи

След ММА боеца Калоян Колев, промоутърът Maxfight подписа контракт за четири срещи и с двукратния международен първенец при дилетантите до 81кг Александър Петров.

28-годишния ръстов войник от Варна е и притежател на шампионския пояс на Maxfight, както и притежател на европейската купа по К1 при експертите за 2017-та година.
 Ясни са първите мачове от файт картата на „ MAXFIGHT 42”
Ясни са първите мачове от файт картата на „ MAXFIGHT 42 ”

Детелин Далаклиев влиза в ролята на боксов управител

В професионалната си статистика Петров има 26 победи, 17 от които реализирани с нокаут. Както към този момент е известно, първият противник на Сашо Петров в категория до 82,500кг, жанр К1 е класният войник от Ротердам Ерол Конинг. Двамата ще се срещнат в завладяващ конфликт на 3 май, която ще се организира 42-рото издание от поредицата церемония вечери " Maxfight ".
 Потвърдиха нови звездни конфликти на
Потвърдиха нови звездни конфликти на " Максфайт 40 "

6 срещи в ММА, 5 в кик бокса

Освен него на кръга след къса пауза се завръща 26-годишният Недко Николов от Несебър. Боецът сравняван с ирландеца Конър Макгрегър поради внушителната образна аналогия, също разписа договор с промоутъра.

Николов, който има редица медали от репубилкански шампионати по ММА и бронзов орден от Световната купа по бойно самбо през 2014 година записа присъединяване в " Maxfight 40 ".
 Снимка 416825
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР