След мистериозната си операция в коремната област на 16 януари

...
След мистериозната си операция в коремната област на 16 януари
Коментари Харесай

Четирите човека, на които Кейт Мидълтън разчита най-много

След мистериозната си интервенция в коремната област на 16 януари тази година, Кейт Мидълтън се отдаде на възобновяване вкъщи в Уиндзор. Принцесата на Уелс няма да е дейна в публичния живот чак до седмицата след Великден.
 Защо децата на Кейт Мидълтън не я посетиха в болничното заведение по време на престоя й за интервенция там
Защо децата на Кейт Мидълтън не я посетиха в болничното заведение

Трудните решения на една принцеса

Междувременно обаче има близки към себе си, на които да разчита. Освен майка й Керъл и сестра й, край Кейт са и четирите й правилни приятелки.

Емилия Джардин Патерсън
 Снимка 654765

Това е една от най-старите приятелки на Мидилтън - двете са съученички от колежа Марлборо. Емилия е била в компанията на принц Уилям и даже се счита, че тя е срещнала принца с Кейт в университета " Сейнт Андрюс ". Тя е и кръстница на принц Джордж.

Софи Снъгс
 Снимка 654764

По татко Картър, тя се познава със семейство Мидълтън от дете, тъй като е родом от Норфолк. Софи е детска учителка, специалст по логопедия, и е близка с Кейт. Тя даже участва на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Освен това е кръстница на принцеса Шарлот.

Лейди Лора Мийд
 Снимка 654766

Лейди Мийд е съученичка на принц Уилям от колежа Ийтън. Живее покрай Анмър Хол - лятната резиденция на принца и принцесата на Уелс. Кръстница на принц Луис.

Наташа Арчър
 Снимка 654763

Може да не е тъкмо другарка на Кейт Мидълтън, само че като персонална нейна асистентка Арчър е непрекъснато около принцесата. Всъщност двете са доста близки, тъй като 36-годишната Наташа работи за кралското семейство от 17 години. Освен помощник, тя е и персонален стилист на Кейт Мидълтън, прецизират Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР