След миналогодишно прекъсване, Златните глобуси с завърнаха в Бевърли Хилс,

...
След миналогодишно прекъсване, Златните глобуси с завърнаха в Бевърли Хилс,
Коментари Харесай

Златен глобус 2023: Всички най-красиви визии на звездите на червения килим

След миналогодишно спиране, Златните глобуси с завърнаха в Бевърли Хилс, Калифорния, с цел да удостоят още веднъж най-хубавите кино и телевизионни осъществявания на годината. Традиционно холивудските звезди минаха по аления килим, с цел да дадат началото на сезона на премиите с композиция от искра и авангарден жанр.

Сред най-забележителните визии внимание заслужават ултра-женствените тоалети със скъпоценни материи, богати на украшения и пайети. Дори поради отсъствието на някогашния си изобретателен шеф Алесандро Микеле, Gucci изигра водеща роля на аления килим: бялата рокля на Мишел Уилямс, обсипана с кормила, бе образец за съвършения баланс сред драма и изтънченост, както и бонбонено розовата рокля-бюстие на Джулия Гарнър.

 
                             

                             

 

 

Жълтата визия на Dior, показана от Аня Тейлър Джой ни напомни по какъв начин би трябвало да наподобява безконечния и по едно и също време с това съвременен жанр. Мишел Йео, която завоюва премията за най-хубава актриса, също блесна в пеплум с пайети на Джорджо Армани.
                             

 

Сред мъжките визии не липсваха ексцентрични избори: артистът Джереми Поуп избра типичен костюм на Dolce&Gabbana, само че в черна кожа, която му придаде младежко чувство. В едноредов оранжев костюм Zegna, Андрю Гарфийлд потвърди, че мъжката мода може да бъде занимателна. Водещият Джеръд Кармайкъл стартира шоуто в розов сатенен костюм, който също заслужи вниманието ни.
Ето и най-красивите визии от вечерта на Златните глобуси 2023.

 
                             

                             

                             

                             

                             

                             

                             

                             

                             

                             

                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР