3 лесни начина да правите пари от вкъщи сега

...
След месеци на охлаждане, инфлацията се върна през лятото, като
Коментари Харесай

След месеци на охлаждане, инфлацията се върна през лятото, като се повиши както през юли, така и през август. Референтният лихвен процент вече е на 22-годишен връх в диапазона между 5,25% и 5,50% и има постоянни признаци, че може да се повиши отново. Въпреки че това може да не се случи през септември, вероятно ще се случи отново преди края на годината. На този фон много американци се озовават в търсене на нови и иновативни начини да спестят пари – и да извлекат повече от тях.

За щастие сега има много начини да правите допълнителни пари, често от собствения си комфорт У дома. Въпреки че нито един от тези пътища поотделно няма да ви направи богати, те могат да ви помогнат да свържете двата края и да платите допълнителна сметка или две. И ако ги правите заедно едно с друго, бихте могли да постигнете известен напредък към изплащане на дългове и увеличаване на печалбите си.

Започнете, като изследвате платените проучвания тук сега и започнете да получавате плащания, за да изразите мнението си.< /p>

3 лесни начина да правите пари от вкъщи сега

Ето три прости — но ефективни — начина да правите пари от вкъщи сега.

Участвайте в платени проучвания

Платените проучвания са един от най-лесните и ефективни начини да печелите пари, докато сте у дома. Ако някога сте отговаряли на въпросник или сте участвали в проучване онлайн или по телефона, тогава вече знаете какво да очаквате. Така че защо да не получите заплащане за времето си?

Сега има множество компании за проучвания онлайн, които ще ви плащат, за да отговаряте на въпроси относно продукти, услуги и много други теми и проблеми. Просто трябва да се регистрирате, да отворите безплатен акаунт и да отговорите на няколко въпроса. Оттам ще намерите подходящите за вас анкети и можете да започнете да печелите пари веднага.

Започнете с платени анкети тук сега.

Продайте вашите неща

Имате ли много дрехи или предмети, които все още са в страхотна форма, но не са ви полезни? Тогава обмислете да ги продадете онлайн и върнете част от парите си. Въпреки че можете да отворите магазин Etsy, специфичен за вашите артикули, можете също да продавате вашите неща от комфорта на дивана си, като отворите акаунт в E-bay или Poshmark днес.

В зависимост от рядкостта на артикулите ви — и интереса на купувачите — може да се изненадате от това колко можете да спечелите. Тази опция има допълнителното предимство да премахва предмети от ръцете ви, които иначе може да сте изхвърлили на боклука или да сте дали безплатно.

Отдайте дома си под наем (или части от него)

Ако сте използвали сайт като VRBO или Airbnb, тогава вече сте запознати с това как работи. Така че защо да не размените ролите и да помислите за отдаване под наем на дома си, когато няма да ви трябва? Може би, когато сте на почивка, например?

Но не е задължително да отдавате под наем цялата си къща, за да си струва това. Можете също така да наемете страничен апартамент, мазе, резервна стая или дори вашия гараж или басейн. Възможностите са безкрайни.

И можете да направите някои значителни пари отгоре на това. От всичките три опции тук, това вероятно е начинът да спечелите най-много пари (въпреки че може да изисква малко повече работа от другите две).

Започнете да печелите пари с платени проучвания тук сега.

Долната линия

С толкова много начини да правите пари и пасивен доход сега е лесно да започнете. Помислете за платени проучвания и получавайте пари за вашите мнения и мисли. Но също така помислете за продажба на вашите неизползвани артикули и дрехи онлайн сега (по-добре е, отколкото да ги хвърляте в кошчето за рециклиране). И накрая, потърсете начини, по които можете да отдадете под наем всички части от дома си и междувременно да спечелите значителни суми пари. Започнете с платени проучвания тук сега и започнете да печелите лесни пари от вкъщи!

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР