След месеци на очакване германският производител Opel представи нов кросоувър,

...
След месеци на очакване германският производител Opel представи нов кросоувър,
Коментари Харесай

Opel представи възродената Frontera

След месеци на очакване немският производител Opel показа нов кросоувър, който ще се настани сред Mokka и новия Grandland в гамата на марката, и ще размени Crossland след края на виталния му цикъл. За модела, който ще бъде оборудван с хибридни и 100% електрически мотори, е възродено името Frontera.

Новата Frontera има всичко належащо, с цел да изпъкне в SUV-гамата на Opel. Новият модел е с по-модерен и атрактивен дизайн от Crossland и употребява последната еволюция на решетката Vizor. Черен подробност с висок емайл е интегриран в предната част, дружно с тънки фарове с Eco LED технология и усъвършенствано крило за дневни светлини.

 width=

Opel не оповестява размерите на новата Frontera, само че тя има типични пропорции за B-сегмента, видимо е по-голяма е от Mokka и има по-познат контур. Арките на калниците акцентират офроуд характера спрямо предшественика му, въвеждайки висока раменна линия и отличителна С-колона, която разделя вътрешното пространство.

Отвътре новата Frontera разполага с инструментален панел " Pure Panel " с два огромни 10-инчови цифрови екрана за инструментите и информационно-развлекателната система, всеки ситуиран зад по-елегантен волан. Свързаността е от основно значение, тъй че се предлага опцията за станция за зареждане, която става част от информационно-развлекателната платформа.

 width=

Новата Frontera получава 5 места в салона, като предните седалки са проектирани да обезпечат високо равнище на комфорт с помощта на технологията Intelli-Seat. Специалните канали понижават натиска върху опашната кост и са тапицирани с рециклирани материали и контрастни шевове. Задните се сгъват на асиметрични половини, увеличавайки размера на багажника от 460 литра до 1600 литра.

Що се отнася до задвижванията, в основата на Frontera е платформата CMP, която се употребява от модели като Fiat 600, Jeep Avenger и редица други кросоувъри на концерна Stellantis. Съответно и задвижващите системи на новия модел на Opel ще бъдат идентични.

Това значи, че клиентите ще може да избират сред изцяло електрическа версия и мотори с 48-волтова хибридна технология. Все още няма публични данни, само че се чака електрическата версия да получи мощ от 156 к.с. и пробег 400 км. Бензиновите разновидности ще развиват сред 101 или 136 к.с.

Източник: automedia
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР