След масовите арести, незаконните арести от страна на тяхното МВР,

...
След масовите арести, незаконните арести от страна на тяхното МВР,
Коментари Харесай

Борисов: Алексей Петров уреди първата среща между мен, Кирил Петков и Асен Василев

След всеобщите арести, противозаконните арести от страна на " тяхното " Министерство на вътрешните работи, физическата среща не беше допустима. Алексей Петров обезпечи тази логистика да можем да си приказваме. Важното е да се знае - той не е участвал на тази среща. Бяхме аз, Кирил и Асен. Аз трябваше да преглътна противозаконния ми арест в името на една по-висша цел ". 

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод  изказванието, че Алексей Петров има присъединяване в съставянето на кабинета.

 

" Президентът има две функционалности - първо да ръководи. Второ - в случай че има рецензии към ръководството, да ги дава. С първото не се оправя, за второто - не знам какво е имал поради. Искрено се надявам да спрат да ровят кокалите на индивида.

" Колкото по-модерно, по-ефективно, въпреки и по-скъпо, дано се удължава животът на индивида. Ето, и сестра ми е болна от рак. Да не вършиме като другите доктори - да гоните пациенти, да ги изхвърляте. Като управляваше ГЕРБ, за случая в " Пирогов " не шефът, министърът щеше да си отиде ", съобщи Борисов.   

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР