След мащабна реконструкция отвори врати супермаркет ФАНТАСТИКО в столичния кваратал

...
След мащабна реконструкция отвори врати супермаркет ФАНТАСТИКО в столичния кваратал
Коментари Харесай

Пълна промяна само за 230 дни за супермаркет Фантастико в Младост 4

След огромна реорганизация отвори порти супермаркет ФАНТАСТИКО в столичния кваратал " Младост " 4 на ул. " Александър Паскалев ". Ремонтът продължи единствено 230 дни, а резултатът е впечатляващ. Напълно обновеният търговски обект към този момент е с по-голяма комерсиална зала и опция за предложение на още по-голям подбор качествени артикули. Супермаркетът се простира върху над 3000кв. м. разпъната застроена повърхност, а инвестицията е за 15 000 000 лева

 Снимка: Фантастико

В комерсиалния обект стартира работа първата лична пекарна на ФАНТАСТИКО под марката " Хляб за живот ". Майсторите - хлебари ще замесват и изпичат на място в обекта самун с мая и необятна гама от разнообразни типове самун - бял, пълнозърнест, пшеничен със семена и доста други. " За мен най-важното в производството на самун са любовта и желанието да се учиш, тъй като в хлебарството и сладкарството непрестанно можеш да научиш нещо - няма граници, галактика е. Ако обичаш хлебарството, ти ще се развиваш и всеки ден, когато отиваш на работа, ще намираш смисъл, ще виждаш личното си развиване, ще виждаш, че това, което правиш, е хубаво и въодушевява хората. И тогава се получава тази химия и пристрастеността към хлебарството, има живот... оттова и " Хляб за живот ", споделя Ваня Попова, технолог на пекарната. Клиентите ще открият редица печива и сладки изкушения, направени по особено създадени предписания. За развиване на личните пекарни компанията към този момент стартира асортимент на фрагменти за позицията " Майстор хлебар ". Кандидатите може да са без опит, защото компанията обезпечава образование за съответната позиция.

 Снимка: Фантастико

В актуализирания супермаркет ФАНТАСТИКО в " Младост " 4 ще работи екип от над 80 експерти. Те ще оферират още свежи плодове и зеленчуци, прясна и охладена риба. Клиентите на комерсиалния обект ще открият подготвени готвени ястия за дома, суши, приготвено на място, кафетерия с ароматни питиета, вкусни сандвичи и торти, диетични и диабетични храни, био артикули, винарна с богато многообразие от разнообразни сортове младо и отлежало вино. Жителите на столичния квартал ще имат достъп и до редица спомагателни услуги и обекти, измежду които аптека Subra, " Нечовешки магазин - доктор Стефанов ", каса EasyPay, гише на осигурителен брокер SDI, банкомат на UniCredit Bulbank, пункт на Българския състезателен тотализатор и автоматизирана пощенска станция Speedy. Търговският обект разполага с детска площадка.

 Снимка: Фантастико

Строител на супермаркета е одобрената строителна компания " Бараж Груп ", а дизайнът е дело на студио Cityscape.

Материалът е възложен от Фантастико
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР