След малко повече от година ще видим следващите варианти на

...
След малко повече от година ще видим следващите варианти на
Коментари Харесай

Новата конзола на Microsoft конкурира PS5 с цена и бързина

След малко повече от година ще забележим идващите разновидности на Playstation и Xbox, а до тогава все по-често ще чуваме клюки към новите конзоли на Sony и Microsoft.

След като в последните седмици хората от Sony направиха няколко спестовни намека във връзка с Playstation 5, в този момент е време да чуем и какво ни готвят от Microsoft.

Шефът на звеното, отговарящо за Xbox, Фил Спенсър, неотдавна даде изявление за The Verge, в което изясни, че той и екипът му са научили значими уроци с Xbox One и няма да повторят грешките си.

По думите на Спенсър, Project Scarlett, както за момента всички назовават идващия Xbox, ще бъде по-бърз и в същото време по-евтин от PS5.
 Снимка 453016

Както някои от нас може би помнят, Xbox One беше по-скъп и по-бавен от първия PS4, което накара значително почитатели на конзолите да предпочетат продукта на Sony.
 Sony, PlayStation 4 и коя е най-продаваната подпора в историята
Успешна ли беше конзолата PlayStation 4 за Sony

Коя е най-продаваната подпора в историята

Това няма да се случи с Project Scarlett, дава обещание Спенсър.

Освен с цена и експедитивност, Project Scarlett ще завоюва благосклонности и с благоприятни условия за крос-плей сред разнообразни платформи и съгласуемост с по-стари игри, съобщи той.
 PlayStation 5 на Sony, по кое време ще бъде пусната конзолата и новите неща в джойстика
Sony с нови разкрития към PlayStation 5

Вече знаем по кое време ще бъде пусната в продажба, както и...

Засега няма тъкмо оповестена дата за излизането на новата подпора на Microsoft, само че всеобщото очакване е, че тя ще се появи по сходно време с PS5, малко преди идната Коледа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР