След малко повече от година брак Кортни Кардашиян и Травис

...
След малко повече от година брак Кортни Кардашиян и Травис
Коментари Харесай

Кортни Кардашиян - бременна и секси

След малко повече от година брак Кортни Кардашиян и Травис Баркър към този момент се похвалиха, че чакат първото си дете дружно. Миналата седмица риалити звездата разкри новината по много забавен метод. На концерт на брачна половинка си тя притегли вниманието на публиката с табела с надпис: " Травис, бременна съм ". Този жест бе мигане към музикалното видео на песента " All The Small Things " на групата Blink-182, в което се появява сходен знак.
 Кортни Кардашиян и Травис Баркър вършат идната крачка във връзката си
Кортни Кардашиян и Травис Баркър вършат идната крачка във връзката си

Новината, с която се похвали фамилията

Специалният миг се популяризира в обществените мрежи, като във видеото се вижда, че откакто и Травис Баркър вижда плаката, слиза от сцената и целува Кортни. По-късно риалити звездата качи фотоси от бекстейджа на концерта в Instagram профила си, на които музикантът я прегръща и целува по корема. " Преизпълнена съм с признателност и наслада за тази божия благословия ", написа към поста си Кортни Кардашиян.

Както тя, по този начин и, към този момент имат деца от предходните си бракове. Кортни и някогашния ѝ Скот Дисик имат три деца - Мейсън (13 г.), Пенелопе (10 г.) и Рейн (8 г.), а Травис и Шана Моуклер имат две - Ландън (19 г.), и Алабама (17 г.). Според източник на Us Weekly околните и някогашните сътрудници на двойката са извънредно разчувствани от щастливата им вест.

Да имат бебе дружно е сбъдната фантазия за Кортни и Травис, защото е трябвало да се подлагат на инвитро процедури, които обаче прекъсват преди съвсем година. По думите на риалити звездата процесът я е довел дори до дълбока меланхолия.

обаче явно се радва на бременността си и го демонстрира в обществените мрежи. В Instagram тя качи няколко фотоси от вкъщи си, на които се вижда, че прекарва време с децата си край басейна. На един от фрагментите Кортни носи зелен половинка бански, от който проличава наедрялото ѝ от бременността коремче. В същото време обаче риалити звездата се поддържа във форма.
 Видеоклип на Guns N' Roses - вдъхновението за сватбената рокля на Кортни Кардашиян
Видеоклип на Guns N` Roses - вдъхновението за сватбената рокля на Кортни Кардашиян

Още за сватбата ѝ с Травис Баркър

От последната обява на Кортни пък разбираме и какъв е полът на бебето им с Травис. По време на особено проведено през уикенда за мотива празненство, двойката афишира, че чака момченце. Във видеото виждаме, че до момента в който музикантът свири на барабаните си, а половинката му седи в скута му, във въздуха са изстреляни сини конфети, в символ, че първото им дете ще бъде момче.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР